Şimdi Ara

Ayın 9'unda B Rh (+) Bursa BAHAR Hastanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba, Bu ayın 10 unda BURSA BAHAR Hastanesinde Açık kalp ameliyatı olacağım, 9 unda hastaneye yatacağım ve ameliyat için gerekli olan 5 ünite B RH + Taze kan hazır bulundurmam gerekiyor, Yardımcı olabilecek hayırsever arkadaşlar PM atarlarsa minnettar olurum, şimdiden teşekkürler.

3 Yıl öncede buradan eşim için kan ilanı konusu açmıştım ve çok gelen olmuştu, O arkadaşlara bir kez daha minnetlerimi sunuyorum...... O sıkıntılı günlerin telaşıyla hiçbirine doğru dürüst teşekkür dahi edememiştim, ALLAH hepsinden razı olsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraCahill -- 3 Nisan 2009; 18:50:11 >

• eger b rh negatıf pozıtıfe kan verebılıyorsa ben verebılırım
  • Bn B Rh pozitif ama izmirdeyim...
  • Birebir aynı grup olması lazım, ikinizede çok tşk ederim, ilgilenip cvp yazmanız dahi bir inceliktir
  • Allah acil şifalar versin.
    b rh + eskişehirdeyim bilginize
  • kızılay yardımcı olmuyormu??? merak ettım verdıgım kanlar nerede
  • Allah acil şifalar versin kardeşim ..
    Umarım aradığın kanı bulursun AB rh(+) yım ve ne yazık ki İstanbuldayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mail zinciri oluşturalım mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YmE17

kızılay yardımcı olmuyormu??? merak ettım verdıgım kanlar nerede

Hocam kızılay önceden bağışlanan kanları veriyor, bana taze kan lazım, teşekkürler yinede..

3nes mail zinciri nasıl olur bilmiyorum ama benimki zor bulunan bir grup değil bildiğim kadarıyla, kan bankası sitesinede ilan verdim, şimdilik zahmet etmeyiniz, son 3 güne kadar yeterli verici bulamazsak onuda deneriz, ÇOK TEŞEKKÜR Ediyorum öneriniz için...
  • normal ameliyatlarda zaten sıcak kan verilmezmiş bildiğim kadarıyla
    açık kalp ameliyatlarında sadece taze kan verilirmiş. biyolojiden kalma bilgi

mail zinciri olayına girerseniz en son gereken tarihi de yazarsanız iyi olur :) millet yıllar sonra bile göndermeye devam ediyor yoksa
  • Çok şaşırdım doğrusu, şu ana kadar bir tane bile olumlu cevap gelmedi:( Lütfen Arkadaşlar, şartlarınız uyuyorsa nasıl olsa birileri ilgilenir deyip kulak arkası etmeyin...
  • Ameliyat stresinden hastanenin ismini hayat yazmışım, Doğrusu BAHAR olacaktı düzelttim
  • allahallah hala kan bulamadınızmı
  • 0 negatif var ama 11inde verebilrim :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.