Şimdi Ara

AYIPTIR TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
4
Favori
34.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlık eksik, kendi ağzınla söylüyorsun insignia talisman 140 bin diye, ee passatı niye eleştirinin merkezine koyuyorsun. hadi passat satıyor 142 ister, senin renocuğun talismanı satamıyor ona noluyor 140 bin istiyor. başlığı talismana da çevirebilirsin.
  • un momento kullanıcısına yanıt
    Madem o kadar hasret cekiyorlar, gelsinler Türkiye'ye mutlu mesut yasasinlar. Bu durumdan onlari engelleyen kimki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu şartlarda passata bakmam bile, gider 2. el 5 falan alırım yine buna para vermem çünkü haddini aştı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

Bir kac sene sonra tedavülden kalkacak talisman alacagina halk arabası olan passat alırsın. En azından tarihi başarılari var...

Siz renaulta karşı çok önyargılısınız.Fransız araçlarını sevmiyor olabilirsiniz ama en azından saygı duymalısınız forumda çokça Megane ve Talisman kullanan kişi var bu dedikleriniz o kişilere ayıp olmuyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Kafanıza silah dayıyorlarmış gibi davranmanıza anlam veremiyorum2-3 Büyük şehir harici Güzel Türkiyemin her yerinde o fiyata daire alabiliyorsunuz.Daire fiyatına Das Auto almayı bırak düşündüğümüzü görseler Alamanlar mıçlarıyla güler bize

Vallahi ne güzel dedin hocam :) lüksün sınırı yok. Ama gerek de yok. Araca 2 bin lira masraf yaptım alt takımı sıfır gibi yaptım. Şimdi arabayı sürerken içim gidiyor şu yollarda. Çok geçmeden dağılacak yine. Köstebek yuvası gibi her yer. Çevreyolunda çukura düştü teker yani daha ne diyeyim ki yazık günah verilen o paralara..

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Passat dizel 115 binden Talisman 120 bin liradan başlıyor liste fiyatları. Bu segmentte Passat yine sınıfının lideri olacaktır iyi veya kötü. Neye dayanarak 2 seneye batar diyorsunuz merak ettim açıkçası.

Talisman içinde hangi bayi liste fiyatından 20 bin lira düşüyor söyleyin hemen gidip görüşelim. 20 bini geçtim 15 bin lirada kabulüm.

• dsg şanzımanının ne zaman patlayacağı belli olmayan vw'ne para vermek delilik
  • Ya arkadaş insanların artık ironi yaptığını düşünüyorum başka türlü açıklaması yok yani bunun euro olmuş 4 lira ötv olmuş %60 hala millet vw ye o markaya bu markaya laf çakma derdinde yok passat haddini aşmışmış passat 2 sene öncekiyle aynı passat euro 2 sene öncekiyle aynı mı veya ötv 2 sene öncekiyle aynı mı sanki vw yea nasıl olsa satıyoz 2 sene önce 110 bin tl ye sattığımız passatı şimdi 160 bin tl ye mi satalım diyor rica ediyorum yazarken azıcık aklımızı kullanalım boşa mesaj kasmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Ben bu şartlarda passata bakmam bile, gider 2. el 5 falan alırım yine buna para vermem çünkü haddini aştı artık

İş sadece VW veya başka marka değil ki hepsi aynı. B segmentinde Polo çok pahalı o paraya şu bu alınır diyoruz Symbol 80 milyar. Symbol yani bildiğimiz Renault Symbol 80 bin lira. Golf olmuş 120bin Talisman 170 bin yine yeni gelecek İnsignia bu civarlarda olacaktır. Premium segment zaten aldı başını gidiyor sıfır 320d alana yakında haşa ilah gözüyle bakıcaz neredeyse. Durum vahimde bizde herşey ağızda veya klavyede. İcraata geldi mi protesto edelim şu bu diyince ülkeyi biz mi kurtarıcaz olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Passat dizel 115 binden Talisman 120 bin liradan başlıyor liste fiyatları. Bu segmentte Passat yine sınıfının lideri olacaktır iyi veya kötü. Neye dayanarak 2 seneye batar diyorsunuz merak ettim açıkçası.

Talisman içinde hangi bayi liste fiyatından 20 bin lira düşüyor söyleyin hemen gidip görüşelim. 20 bini geçtim 15 bin lirada kabulüm.

Pek çok bayi böyle indirim yapıyor sadece bizim Türk halkı pazarlık yapmayı bilmiyor bazıları hiç pazarlık bile yapmıyorya neyse.Vw nin batacak olma sebepleri emisyon skandalı,DSG arızaları ve kazaları,şuanda zararda olması ve aynı araçı yeni diye yutturup fiyat arttırması,Kusura bakma ama bu yüksek fiyatlarla ve emisyon sakandallarıyla çok uzun yaşayamaz

Gerçekleri yazdım, kırılan arkadaslar varsa üzgünüm. 10 yil megane serilerine bindim. Hic bir modeli vag grup arac kalitesinde degildi. Doğrular bunlar. Fiyat kiyaslamasi yaparsan fransizlar almanlar ile ayni düzeyde fiyatlara sahip.

• 10 yil eos dsg

1 yil rapid sp dsg

3 yil jetta dsg

Kullandik hic biri bir kez bile dsg arizasi vermedi.

• Aynen öyle vallahi. Şimdi şöyle bir şey var parası olan adam 160 bine c180 amg alacağı ortamda 200 bine almasına pek bakmaz lakin ülke geneli 5-10 bin lira farka bile büyük problem gözüyle bakıyor haklı olarak, doalyısıyla şu ortam çok büyük problem araç satışları düşecek ama mutlaka insanlar araç sahibi olmak da istiyecek her zaman, ve araç almaya yeltendikleri o son ana kadar şu olan duurmları önemsemeyecek ve en heyecanlı anlarında gerçekler ile yüzleşecekler. Halen 2016 modeller tam olarak tükenmedi bir kaç aya konular 2x, 4x artar, genel anlamda halk tepkileri de öyle ha bu durum bir şey değiştirir mi? Sanmıyorum Türkiye halk beklentisine göre yöneltilmiyor bana kalırsa o nedenle seneye golf 200 bin olsa gram şaşırmam o derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 31 Mart 2017; 0:18:58 >

• shockwave23 kullanıcısına yanıt
    yarı otomatikler bence güvenilmez sistemler. edc de dsg de powershift te
    Valla ister VW batsın isterse daha iyi duruma gelsin o beni bağlamaz hangi araba bize en mantıklısı geliyorsa onu alırız marka fanatikliği yok çok şükür.

He batar mı? Batmaz. Vag grubu altında VW dahil benim bildiğim 6 tane marka var ( VW, Audi, Skoda, Seat, Porsche, Bentley).

Emisyon skandalı ciddi zarar vermiş olabilir ama firmayı batıracağını hiç sanmıyorum. Kaldı ki yeni diye yutturduğu araç dediğiniz golf ise yeni kasa olarak çıkmadı zaten başka araç için diyorsanız bilemicem. Ama bu konuda çok haksızsınız diyemicem adamlar satan tasarım üzerinde hiçbir sınıfında çok radikal değişiklikler yapmıyorlar.

Siz bayi adı verin İstanbul'daysanız gelin birlikte gidelim bi çayımızı çorbamızı içmiş olursunuz hem. 20 bin lira indirim yapacak bayi daha görmedim ben. 20 bin lirayı geçtim dedim zaten 15de olur Talisman veya Megane'de yapsınlar liste fiyatından şu indirimi sizin için satıp Renault alırız :)

• Hocam bu şekilde hiçbişey değişmez dediğiniz gibi. Bugün benim param olsun bende banane derim. Yarın ne zaman ki dediğiniz gibi param yetmez o zaman şikayet ederim o zaman da iş işten geçmiş olur. Yanlış hatırlamıyorsam 2012-2013de sıfır C180 AMG liste fiyatı 120-130 bin lira arasıydı. Şimdi bu fiyata Golf alınıyor en boş haliyle 1.0 A3 alınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Soylu -- 31 Mart 2017; 0:26:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Valla ister VW batsın isterse daha iyi duruma gelsin o beni bağlamaz hangi araba bize en mantıklısı geliyorsa onu alırız marka fanatikliği yok çok şükür.

He batar mı? Batmaz. Vag grubu altında VW dahil benim bildiğim 6 tane marka var ( VW, Audi, Skoda, Seat, Porsche, Bentley).

Emisyon skandalı ciddi zarar vermiş olabilir ama firmayı batıracağını hiç sanmıyorum. Kaldı ki yeni diye yutturduğu araç dediğiniz golf ise yeni kasa olarak çıkmadı zaten başka araç için diyorsanız bilemicem. Ama bu konuda çok haksızsınız diyemicem adamlar satan tasarım üzerinde hiçbir sınıfında çok radikal değişiklikler yapmıyorlar.

Siz bayi adı verin İstanbul'daysanız gelin birlikte gidelim bi çayımızı çorbamızı içmiş olursunuz hem. 20 bin lira indirim yapacak bayi daha görmedim ben. 20 bin lirayı geçtim dedim zaten 15de olur Talisman veya Megane'de yapsınlar liste fiyatından şu indirimi sizin için satıp Renault alırız :)

Batıp batmayacagını zaman gösterecek .İndirim konusunda Türk halkı iyi pazarlık yapamıyor.Şuan İstanbul'da değilim malesef.Ama pazarlık yaparken kararlı olun ve baskı yapın en sonunda pes edeceklerdir.Unutmayın bayilerin amacı en yüksek karla elindeki araçları satmak.

• arkadaşlar yine de bu fiyatlara rağmen bayilerde kuyruk oluşuyorsa burda suç biraz da bizdedir kimse kusura bakmasın, teneke clio olmuş 70bin lira ayıptır günahtır... bu insanlar 15-20 sene çalışıp bir kazada akordeona dönüşen arabalara bel bağlamış, vergiler almış başını gitmiş ama yine araç satılıyor yine araç satılıyor. ya kim alıyor bu arabaları
  • Beyaz renk C180 Amg 180 bine aldı bir abimiz, kız arkadaşına yakın zamanda, fazla söze gerek yok. Artık arabasında, ekmeğinde değilim, ülkemin geleceğinden endişeliyim, hayırlısı olsun ülke adına yemişim arabasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 31 Mart 2017; 0:30:30 >
  • 142 bine passat pahalı 138 e talisman ucuz mu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.