Şimdi Ara

Aykut Hoca Adamın Dibisin [Maç Sonu Açıklaması] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: darkwink

quote:

Orijinalden alıntı: MeireL

quote:

lannn ne adamın dibiii.kendi k.çnı kurtarmak için bahane arıyor.(o bahaneyide veriyorlar tabi)2-1 yenseydide bunları söylicekmiydi.ben sana söyliyeyim ne diyeceğini.bugün hakem hatalı kararlar verdi ama biz büyük takımız ve maçı çevirdik falan filan.tamam geçen sezon yok küçülmeye gittin ole mücadele ettin falanda bu sezon her istediğin topçuyu aldın noldu hala 1 ileri 2 geri.Bi seri bile yakalayamadın oda farkında.asıl o yatsın kalksında 3 temmuz sürecine dua etsin.artık aziz yıldırımla nasıl bi bağ kurduysa aziz ben gidene kadar burda diyor.3 temuz süreci olmadan geçen sene sampiyonluk gitse ve bu senede bu kadar kötü gs ve bjk karsısında hala lider olamasa çoktan ipini çekerlerdi

Bu kadar boşa yazmışın okuma gereği duymadım
    Geçen seneki cimbom maçından sonraki sözleri o maçı 2-1 almıştık.http://www.haber365.com/Haber/Aykut_Kocamandan_Firat_Aydinusa_Tepki/

kendi kendine kafadan koymuşsun hala okuma gereği duymadım diyon yaaaa
    bugunku maç sonu konuşmasıyla 2-1 yendiği maç sonu konuşması aynımıı.2-1 yendiğinde hakemden memnun değilim demiş bugunkunde neler dedi izlemedin galiba

alıntı yapmana gerek yok

Şimdi provoke olarak algılamayın ama.
    Fatih Terim'de basın toplantılarında galibiyetten sonra farklı bir görüntü çiziyor. Fakat alınan her mağlubiyette sağa sola kükrüyor, ona buna saldırıyor. Yaşanan son olaylar malum ( her ne kadar hak versem de) sonra ne bileyim bugün futbol mu konuşulur bilmem ne.. daha nicesi.. İnsanların psikolojik olarak bazı olaylardan etkilenip fikirlerinin değişkenlik göstermesi, başka başka konuşması gayet doğal.

Hepimiz aynı bok çukurunun içindeyiz, kimimiz ne bir karış yukarıda ne de bir karış aşağıda. Bu yüzden hiç tartışmaya gerek yok.

• Her hakem hatasını 3 Temmuz a bağlarsak işimiz var
    TERiM de Aykut da kendi hatalarını başka tarafa yönlendirmeyi cok iyi biliyorlar kurnazlık var.

Her yenilgi de 3 tem ayağı olursa Trabzon un ağlayan efsanesi SADRi ŞENER e benzeyecek,
    Laz uşakları yutuyor ama biz yutmayız.

Gerilim içinde maç sonucu bekliyoruz, totem de yapsak ne yapsak aynısı

Bir kere de 10 kişi ile kahramanlık yapsak bir takımı yensek ya, ne zaman göreceğiz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Her hakem hatasını 3 Temmuz a bağlarsak işimiz var
    TERiM de Aykut da kendi hatalarını başka tarafa yönlendirmeyi cok iyi biliyorlar kurnazlık var.

Her yenilgi de 3 tem ayağı olursa Trabzon un ağlayan efsanesi SADRi ŞENER e benzeyecek,
    Laz uşakları yutuyor ama biz yutmayız.

Gerilim içinde maç sonucu bekliyoruz, totem de yapsak ne yapsak aynısı

Bir kere de 10 kişi ile kahramanlık yapsak bir takımı yensek ya, ne zaman göreceğiz,

imza mesaj uyumu
  • Aykut Hoca gibi ruhsuz birinin bile takımı bu denli sahiplenip çıldırması, oyuncuları geçtim beni bile gaza getirdi. 2. yarı takımımızın bu denli savaşmasında Caner'den çok Aykut'un payı olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADP

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeireL

quote:

lannn ne adamın dibiii.kendi k.çnı kurtarmak için bahane arıyor.(o bahaneyide veriyorlar tabi)2-1 yenseydide bunları söylicekmiydi.ben sana söyliyeyim ne diyeceğini.bugün hakem hatalı kararlar verdi ama biz büyük takımız ve maçı çevirdik falan filan.tamam geçen sezon yok küçülmeye gittin ole mücadele ettin falanda bu sezon her istediğin topçuyu aldın noldu hala 1 ileri 2 geri.Bi seri bile yakalayamadın oda farkında.asıl o yatsın kalksında 3 temmuz sürecine dua etsin.artık aziz yıldırımla nasıl bi bağ kurduysa aziz ben gidene kadar burda diyor.3 temuz süreci olmadan geçen sene sampiyonluk gitse ve bu senede bu kadar kötü gs ve bjk karsısında hala lider olamasa çoktan ipini çekerlerdi

Bu kadar boşa yazmışın okuma gereği duymadım
    Geçen seneki cimbom maçından sonraki sözleri o maçı 2-1 almıştık.http://www.haber365.com/Haber/Aykut_Kocamandan_Firat_Aydinusa_Tepki/

kendi kendine kafadan koymuşsun hala okuma gereği duymadım diyon yaaaa
    bugunku maç sonu konuşmasıyla 2-1 yendiği maç sonu konuşması aynımıı.2-1 yendiğinde hakemden memnun değilim demiş bugunkunde neler dedi izlemedin galiba

alıntı yapmana gerek yok

Şimdi provoke olarak algılamayın ama.
    Fatih Terim'de basın toplantılarında galibiyetten sonra farklı bir görüntü çiziyor. Fakat alınan her mağlubiyette sağa sola kükrüyor, ona buna saldırıyor. Yaşanan son olaylar malum ( her ne kadar hak versem de) sonra ne bileyim bugün futbol mu konuşulur bilmem ne.. daha nicesi.. İnsanların psikolojik olarak bazı olaylardan etkilenip fikirlerinin değişkenlik göstermesi, başka başka konuşması gayet doğal.

Hepimiz aynı bok çukurunun içindeyiz, kimimiz ne bir karış yukarıda ne de bir karış aşağıda. Bu yüzden hiç tartışmaya gerek yok.

bak sen benim dediğimi anlamışsın aslında kardeşim.bende bu iki yüzlülüğe tahammül edemiyorum.tek cümleyle adamın dibi yapıp tek hareketle ne şeref ne halsiyet bırakanlara lafım.bugün gene yanlış oyuncu değişiklikleri yaptı ama yağdı gürledi diye adamın dibi oluverdi.millet bağıran çağıranın arkasında olmaya ne meraklı buna fatih terimde dahil.Aykut hakkındaki düşüncelerim dün neyse bugunde öyle.ben buraya gs kimliğimle yazmıyorum(oyle olsaydı bugün aykutu öve öve göklere çıkartırım.çünkü eğer şuan fatih terimin yanlışları yüzünden fb nin alıp başını gitmesi lazımdı ama hala geçememesinin tek sebebi aykut kocamandır) konu aykut kocaman olduğu için aykut hakkındaki fikirlerimi yazıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.