Şimdi Ara

Aykut Kocaman cidden dahi. Her hafta futbol dersi veriyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rising_Sun kullanıcısına yanıt
    “9 senedir avrupaya gidemiyoruz”
    yazdın ya........

tamam dedim,
    bir balık hafızalı daha gelmiş.

Ey bre koç aslan,
    senin 3 temmuz şike kumpası diye bir şeyden haberin var mı?
    diye sorayım,
    sonrasını sen devam et.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimleon kullanıcısına yanıt
    her şey para mı her şey kupamı her şey şu mu bu mu ? her şey ney kardeş sen anlatta bilelim :D

barça ile feneri kıyaslıyor adam ne denir ki ...

takımların kadrosu geniş olmalı eyvallah ama rotasyonda düşünülen adamlar dünyanın parasını almamalı kadlec adama 2,5 milyon euro para verdi aykut 5 te bonservis vesselam valbuena rotasyonsa alacaği ucret bellidir . aldığı ücret bir yıldız oyuncunun aldığı paradır .buda zarardır

her maça tek tip forma giyen ilkokul çocukları gibi gidilmez.
    dirarın yerine sene boyunca kim oynadı firardinho mu ? dirarda neden ısrar ediyor ne artısı var bu adamın ?

takımında her mevkide her türlü taktiğe uygun hazır oyuncular olacak.

gördük stoper krizinde gerçekten dediğiniz kurtardı bizi :D

Tarih aykut kocamanın döneminde galatasaray şampiyonlukları ve aavrupa başarıları yazdı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail58000 -- 13 Şubat 2018; 19:14:6 >
  • Valbuenaya haksızlık ediyor ama
  • İlahi çocuk
    Burası komiklik yapacak yer mi?
  • Benim sosyal medyada gördüğüm kendisini Fenerbahçeli olarak tanıtan! ancak ne hikmetse 3 Temmuz'dan önce hiç rastlamadığım bir şekilde tavırlar sergileyen bu sözüm ona Fenerbahçelilerin Aykut KOCAMAN'ı anlamaları için yaşlarının 40'ı geçmesi, benim onları anlamam içinse üzerlerindeki Fenerbahçe formasıyla Kadıköy'de izlenen bir tek maçın fotoğrafını görmem gerekli.
  • Hep aynı muhabbet . Yenince dahi hiper süper , yenilince biliyorduk getiren utansın vs vs

• ccecy kullanıcısına yanıt
    Foruma üye olduğum tarihte, (başka bir isimde)
    kısa pantalonla sokakta çember çeviren çocuklarla işim olmaz,
    açıklama dahi yapmam bu kişilere....

• Bu adam ALEX'i bitiren teknik direktör.Çok çok garip bi adam.Her geldiğinde futbolcularla sorun yaşıyor.Alex,serdar kesimalı bitirdi.Bu sefer ozan tufan,valbuena.
  • Akşam Valbuenayı izlediniz mi?

Geldiğinde çok beklentim vardı,
    ama,
    gördüm ki,
    Gs, Bjk, Ts lu çoğu artist oyuncu gibi devamlı ikili mücadelelerde kendini yere bırakıyor,
    kabullenemem,
    olmaz olsun verdiği asist,
    bana ayakta kalan,
    mücadele eden,
    hakemi aldatmayan,
    takım için oynayan adam lazım.

Ayrıca Kesimal yazmışsın ya,
    yuh derim.
    kendisine. erilen fırsatları harcadı,
    adam beleş para için 1.5 yıl sadece antremanlara çıktı,
    parasını aldı,
    defoldu gitti.

size böyle oyuncu lazım anlaşıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Financierbd

Üyeliğiniz olduğu halde bu yorumları yazıyorsanız sizi şuraya alalım:

dunyagoz.com

Piyasada iyi kötü ne kadar yorumcu, futbol hocası "hasan alinin dos oynaması bir tek aykutun aklına gelirdi, valbuena bu takımda direkt olarak oynamalı" derken, siz burada "aykut futbol dehası" diyorsunuz.

Aykut kocaman takıntılı bir adamdır. Zamanında bir sezon önce gol kralı olan adama taktığı gibi şimdi de takımın en yetenekli oyuncusuna takmış durumda.

ya boş yapma be kardeşim 100 yıllık sol bek kolarov yarım sezon stoper oynadı city de
    gökhan gönül stoper oynadı zorunluluktan
    arada hocalar böyle kumarlar oynuyo tutarsa iyi tutmazsa kötü hoca diyoruz sadece futbolu çok biliyosunuz.
  • Dahi dediğin adam, Vardar ovasından elenip dönmeyecek. Gösterecek dahiliğini o takımı eleyecek. Mademki dahi dahiliğini görecektik. Yok yeni gelmiş, yok takım hazır değilmiş olmayacak. Türkiye liginin yabancısı mı bu adam ? Takıma geldiğinde hiç kimseyi tanımıyor muydu ?

Sonra burda alanyaya 1 i ofsayttan 3 gol atılınca göklere çıkarılmayacak.
  • Aykuttan bi cacık olmaz altın semer ve eşşek meselesi. Akhisar ,Konyaspor tarzı takımların sezonluk rotasyon hocası.

• Fenerbahçe tarihine kara bir leke olarak bıraktı bugünkü maçı ve nasıl oynanmaz dersi verdi.Uzun zamandır bu kadar çaresiz bir Fenerbahçe görmemiştim izlerken utandım.Maç Fenerbahçe golü bulduğunda kırıldı resmen 8.Dakika gol atıp 82 dakika,Bayernden hezimete uğrayıp glemiş bir takıma defans yapmaya çalışıyorsun.

10 kişi kalan Gs ye karşı yine aynısı olmuştu eldeki beraberliğe o kadar sarılmışki 10 kişi kalan rakibine saldırmamıştı.Yazık günah vallahi billahi yazık günah.

Hani zaten kimsenin umudu yoktu bu sezondan yine buraya kadar gelmesi Aykut için başarıdır.Tebrik ediyorum kendisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 25 Şubat 2018; 22:41:19 >
  • sen hangi takımlısın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

sen hangi takımlısın hocam

Kocamanspor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.