Şimdi Ara

Aykut Kocaman'dan Memnun Musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Galatasaraylı olarak Aykut Kocaman sizi endişelendiriyor mu? İstifa edip, yerine yeni biri gelse(A. Avcı, Reşit Akçay vs.), Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını daha yüksek değerlendirir/üzülür müsünüz? Daum, Pereira, Ersun, Advocaat gibi isimlerle kıyaslayınca kimin rakibinizin başında olmasını tercih ederdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pereira'yı hiçbir rakip istemez

• Bence şu an çok üstüne gidiyorsunuz Aykut Hoca'nın. Kadronuz, her ne kadar bazılarınız kabul etmese de, 4 takım arasında gerçekten en zayıf olanı. Buna rağmen şampiyon iddianız devam ediyor, azımsanmıcak şekilde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut hocam yazısını görünce konuya bile girememişler korkmayın la bu kadar alt tarafı saraçoğlunda kupa veri ahh pardon alt tarafı 2 sezonda 10 puan fark yi ahh pardon utanmasa saraçoğlunda yenil ahh pardon

Lan harbiden niye endişeleniyonuz

• Sonsuza kadar kalsa keske.

• Aykut ilk defa Femerbahçe'nin başında olsa endişelenebilirdim. Ama daha önceki sezonlarda(2012-13) Terim'den 9 puan fark yediği için, bize sahasında kupa verdiği için korkmuyorum.

• Gerçek hislerimi söyleyeyim aykut kocaman var diye fenerin şansını çok düşük görüyorum , çünkü oynattığı sistem belli ve türkiye'de bunu en baba adam aşılayamadı ( mancini ) uygn değil coğrafyasına futboluna hiç birşeyine uygun değil düşündüğü sistem. Bide çok totoloji yapan bi adam bir çok kişi bunun farkında değil ama tam bi totoloji uzmanı konuştuğu bilimsel konuşmaların hiç birini tam anlamı ile bilip yansıtamıyor. Benim korkum fenerin ersun yanal'ı veya daumu getiricek olmasaıydı gerçekten yarışa dahil olurdu 2. yarı o çok zor fikstürü anca bu hocalar al aşağı ederdi. Tamamen samimi düşüncelerim bunlar aykut kocamanın başında olduğu hiç bir dönem fenerbahçe hissiyat olarak bana korku vermedi ulan bu hafta deplasmanda kesin kaybederler hissini veriyo rakibe bana bunu veriyo şahsen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Pereira'yı hiçbir rakip istemez

Feneri şampiyon yapamamış adamın neyinden korkalım ?

• Fenerbahçeye 30 yıl hizmet edebilecek alex gibi bir efsaneyi klüpten kovduran adamdan tabii ki memnunuz.
    takıma da malatyaspor seviyesinde futbol oynatıyor.
  • Uzun yıllar hocanız olur umarım.Bu ligte çekinecek 2 rakip hocası var. Şenol hoca ve Abdullah hoca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukardaki isimlerden beni korkutabilecek tek isim Daum. adam tam bir derbi canavarıydı son haftalarda şampiyonluklar kaybetmese bizdeki Fatih hoca neyse fenerbahçe içinde Daum öyle biri olabilirdi. Onun dışında gerisi çok önemli hocalar değil Türkiye'de ancak Anadolu kulüplerinde başarılı olabilirler.(ondada başarılı olamayanlar var bknz:ersun,pereira)

• Gereksiz ve saçma bir konu açmış.

• Adam dikine futbol kavramini anlamiyorum diyor tabiiki de memnunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.