Şimdi Ara

Aykut Kocaman Dönemi Sona Erdi (RESMİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

hadi gsliler kendi çöplüğünüze anliyorum uzgunsunuz fakat yapacak bir sey yok. vizyon geldi köşeden izleyin gölge etmeyin yeter.
    Niye üzgün olacakmışız ? Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak bir arada olduğu sürece şampiyonluğun en büyük adayı zaten biziz.
  • Değerli hocamız falan değil ben kabul etmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yallah Konyaya
  • Bugün Fenerbahçelilerin bayramı bayramı.Azizin ardından işgalci Aykuttan da kurtulduk.Şükürler olsun
  • şükürler olsun bu günleri de gördük ayağımızdaki 2.prangadan da kurtulduk .çok iyiydi diyenler mevcut hocalarını kovup hemen aykutla sözleşme imzalasınlar kendisi şu an boşta...
  • Hiç başlamaması gereken bir şeydiki zaten İnş bir daha kapının önünden bile geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 19 Haziran 2018; 8:17:8 >
  • Zidane Real de 3 cl kupası almasına rağmen " bazen başarılı olmak için ayrılmak gerekir" gibi bir şey söyleyip istifa etti.

Real in tarihinde 3 kez cl yi arka arkaya kaldıran kaç kişi var da bu adam başarısızım diyor? ÇÜnkü onlar için artık cl den ziyade lig de Barça nın önünde bitirmek bir başarı.

Bİzde avrupa zaten hayal. Haliyle tek amacın var ülkede kupa kaldırmak, en büyük rakibini geride bırakmak.

Yapabildi mi? Yapamadı.

Hatalarını görüp düzeltti mi ? Hayır.

Seneyi kupasız bitirdi mi? Evet.

O zaman başarısız oğlu başarısızdır. Yok bu kadroyla bu bile başarı falan safsatadır. Bu kadronun bu durumda olmasının sebebi sadece Aykut değildir. Rakiplerin moloz olup saçma puanlar kaybederse başarılı gözükebilirsin.

Akhisar yüzünden 3 maçta 2 kupa kaybeden kaç takım var ligde? Hemde her maç aynı kadro aynı düzen aynı mantıkla çıkarak.

• Memleketteyim yaylada net cekmiyordu simdi ceken yere geldim 3 gundur netsizdim.

Aykut gitmis lan.ALLLAAAHUUUUU EKBEEEEERRR😀😀😀😀😀😀

Kurtuldukk ulan vasifsiz vizuonsuz korkak heriften ooooohhh beeeeee 😎😎😎😎😂😂😂😂

Allah senin gibi birini birdaha bu kulubun kapisindan sokmayi nasip etmesin insallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 20 Haziran 2018; 12:58:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.