Şimdi Ara

Aykut Kocaman Fenerbahçe Tarihinin En Kötü Teknik Direktörüdür (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hem play off u etkiliyordu hem de gs yi yeniyorsun. takım gaz alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Hem play off u etkiliyordu hem de gs yi yeniyorsun. takım gaz alıyor.

TS en son 1997'de kadıköyde yenmişti. Hasret bitebilir aykut yüzünden. Fb'de hiç ruh yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut sever böyle şeyleri. tek şans maçın kadıköyde, taraftarın da trabzona gıcık olması. belki ordan beraberliği kurtarırız.
  • quote:

Aykut sever böyle şeyleri. tek şans maçın kadıköyde, taraftarın da trabzona gıcık olması. belki ordan beraberliği kurtarırız.

Bizde feneri neredeyse 3 senedir ligde yenemedik. Eğer ilk haftadaki oyun devam ederse ve takıma feghouli ile asamoah katılırsa 9.haftada 3-1 falan alırız gibime geliyor. Ama kadıköyden emin değilim. 26.hafta çünkü o zamana kadar birşeyler değişir.
  • Trabzon bu hafta feneri yenebilir şaşırmamak lazim. Moral motivasyon 0 şuan fenerde.

• Sonra şike yaptı deyince kızıyorsunuz. Boyle bir adamin 17 de 16 yaparak sampiyon olmasi mümkün mü arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Sonra şike yaptı deyince kızıyorsunuz. Boyle bir adamin 17 de 16 yaparak sampiyon olmasi mümkün mü arkadaslar?

alex allah gibi oynamasaydı dediğini kabul ederdim, bu teknik direktör bozuntusu da tek başarısını alex'e borçlu,

• Fenerbahçe taraftarı her zaman Kendi kendine düşman olmuştur.. Aykut Alex hikâye

• Aykut Kocaman Fenerbahçe Tarihinin En Kötü Teknik Direktörüdür
  • quote:

Teknik direktörsün,

Kadron kötüyse, sistemine uymuyorsa ona göre transfer yaparsın. Aykut ne yaptı? Transferi yönetime bıraktı. Hoca olan adam bunu yapmaz.

Sözde şike muhabbetinde çok övdüğünüz Aykut 3 defa istifa etti de Aziz zorla tuttu takımda.

Takımı ayakta tutan Alex gibi bir adamı futbola küstürdü. 2-0 önde olduğu şampiyonluk maçında resmen yaptığı değişikliklerle şampiyonluğu GS ye hediye etti.

Bugüne kadar elendiği takımlara, yaptığı değişikliklere, kurduğu kadroya bakınca ne halt ettiği ap açık belli.

Aykut Kocaman bu takımın başına gelmiş en büyük ikinci kötülüktür. Birincisi de malum şahıs zaten.

Ozan gibi bir adamı hazırlık maçlarından sonra hala kadroya sokabiliyorsan, hala kredi tanıyabiliyorsan sen hoca falan değilsin.

Sorsak hangi ülke olduğunu google a bakmadan söyleyebilecek adam olmayan takımlardan yalandan yere 2 gol yiyorsan sen hoca değilsin.

Saha da eli belinde gezen, benden fazla kilosu olan adamları 80 dakika sahada tutuyorsan hoca falan değilsin.

Yok kadrosu kötüymüş o kötüymüş bu kötüymüş hikaye.

Aykut'un onay vermeyip de yönetimin transfer ettiği bir isim var mı? Isla Valbuena'yı direk Aykut istemedi mi?

Mehmet Topal'ı stoper oynuyor diye eleşrtirebilirsin de adam nerden bilsin 2 tane böyle hata yapacağını?

Ağustosun ortasındayız. Fenerbahçe ilk maçınu oynamış, Avrupa'da 2. takıma gelmişken hala santrforda paftan bir adam oynatıyorsa yedek stoperi yoksa ortasahadan adam devşirmek zorunda kalıyorsa tek suçlu Aykut değil bence.

Neus stoper oynadı diyelim. Ortasaha:

Josef Topal Valbuena Alper Dirar olsa yine çift önlibero diyecektiniz.
    Josef Topal'dan biri yerine Salih olsa, hala Salih denen çöpten medet umuyor diyecektiniz.

Ekici sakat yeni aldığınız Brezilyalı gruplara kadar yok. Ne yapsın adam?

• neuro kullanıcısına yanıt
    Ozan ın bu kadar sığır olacağını cemi cümlemiz biliyorken, hazırlık maçları dahil tek katkısı olmamasına rağmen hala şans veren Aykut değil mi?

İLk geldiği dönemden itibaren bu takımda ışık vaat eden futbol oynatmış mı?

Aziz Yıldırım " ben varken kapıdan giremez" dediği adamlardan biri değil mi? Bu lafa rağmen niye gelmiş?

3 Temmuz döneminde takımın yanında denilen adam değil mi 3 kere istifa vermesine rağmen baskıyla takımda kalan?

Avrupa da ilk maçlar diyorsun da kusura bakma ama şu vardar a ben bu forumdan 20 tane adam götürsem aynı skorla dönerim zaten. Vardar bırak bizim kalibremizi bizim ligden herhangi bir takımı rahatlıkla eleyebilecek güçte değil.

Fenerbahçe forması şu maçı 2-0 galip ayırabilecekken oynattığı adamlarla, sistemle maçı kaybettiren ben değilim.

daha dakika 25 de sahada hayalet gibi gezen Ozan ı 80 dakika sahada tutan da ben değilim.

elinde stoper varken devşirme adamı stopere koyan da ben değilim. Hata yapacağını bilemezsin, ama elinde zaten orada oynayan adam varken başkasını devşirmek bas bayağı şuğursuzluktur.

Aykut un savunulacak bir yanı yok. Düşünüldüğü kadar karakterli bir adam olsa " Konya dan ayrılma niyetim yok. projemiz var" dedikten 1 hafta sonra Fener e imza atmazdı.

Ve rica ediyorum özellikle transfer konusunda Aykut u karşımıza getirmeyin. zamanından beri aldığı, oynattığı ve kaybettiği adamlar ortada.

Adım gibi eminim şu ozan a tanınan şansın %50 si altyapıdan birine tanınsa çok daha kazançlı çıkardık.

Ek olarak,

Elimizde forvet yokken hala ortasahaya adam aramak, sol bek yokken hala orta saha aramak da yine bizim yönetim ve onlar gibi vasıfsız Aykut un yapacağı iş.

• Arkadas en son Ersun Yanal'li futbolumu izlediniz?

Kac senedir ne seyrediyorsunuz?

Elestireni anlarimda, tarihin en kotu td'si demek nedir?

Aragones, ismail Kartal, Pereria, vs. ...

Takim bitmis, oyuncular bitmis hersey cok normal hersey cok dogru sadece Aykut'mu sorunumuz?

Aykut Kocaman gitsin kim gelsin su an, Mustafa Denizli mi???

Sorunlar bitecek mi o zaman?

Daha 2. resmi macta amaciniz takimi iyice kaosa suruklemek midir arkadas?

Gunah kecisi aramaya gerek yok takim bitik halde 80 tane TD gelse birsey degismeyecek gibi duruyor. Bekleyip gorecegiz daha ligde ilk haftadan bu kadar sert elestireye gerek yok.

• SMOKE S kullanıcısına yanıt
    Bu seneye istinaden söylenen bir durum yok zaten ortada. Arkadaş geldiği ilk sezon dahil diyor ve haklıda. Takım bitik 8 tane transfer yapılıyor hala en az 5 tane as oynayacak transfer lazım. Bu nasıl iş arkadaş ?

Bu kadar transfer yapabiliyordunuz da madem geçen sene 70 yaşında adam yalvarmasına rağmen neden transfer yapmadın ey Fenerbahçe yönetimi aldınız ahlar bini geçti .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Sonra şike yaptı deyince kızıyorsunuz. Boyle bir adamin 17 de 16 yaparak sampiyon olmasi mümkün mü arkadaslar?

Aykut yapmadı zaten. Alex reyis yaptı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.