Şimdi Ara

Aykut Kocaman'ın derbi taktiği:Dakika 70 e kadar yatın sonra atın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Spycho_

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

TT Arena'da Galatasaray'a 2-1 yenilirken Kuyt'a "80'den sonra gol atarız. Böyle devam edin." demiş bir adamdan beklerim. Büyük Galatasaraylı sonuçta.

Şu Sneijder'ın 2 tane çaktığı maç mıydı? Hatırlayamadım da.

Hayır. O maçta TD İsmail Kartal'dı. 12/13'te Hasan Ali'nin gol attığı maçtan bahsediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftadır şükür Fenerin tüm taktiklerini öğrendik ben hayatımda bu kadar boş medya uşakları görmedim.Parayla yazılır da bu kadar yazılmaz.

• All Nightmare kullanıcısına yanıt
    Yav he demediniz.Fener taraftarı , beşiktaşlılardan en az 10 kat daha fazla abartır oyuncularını.Kimi aldıysanız muazzam topçu dediniz öyle bir abarttınız ki yani bunun başka bir örneği yok.Yok giuliano ligin kaderini değiştirir , yok firar mükemmel adam , yok Soldado burada şov yapar.Beşiktaşlılardan daha büyük tinercisiniz.

• maçın ilk bölümlerinde yanlışlıkla gol atarsak aykut hocamın bütün planları alt üst olur,

• Notoriou4 N kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim harbiden hayal görüyorsunuz aç konuları bak bakayım. Dirar ve Soldado transferleri ne kadar gömüldü burada. Normalde böyle boş tartışmalara girmem ama yalan dolan şeyler yazmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaMessi

quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

baslık süper

Pep Guardiola konunu neden guncellemiyorsun?

Adam ligte iyi gidiyor neyiyle dalga geçelim?

Hocam 1000 kere yazdım gene yazayım adamın başarısıyla , kupasıyla işim yok benim ben oynattığı futbolu bir İZLEYİCİ olarak sevmiyorum. Gittiği takımların tüm dengesini REKOR TRANSFELERLER ile bozmasını sevmiyorum. İstediği oyuncuyu kadro dışı bırakıp yerine kulüp rekorunu kırarak oyuncu almasını SEVMİYORUM. Umarım anlamışsınızdır.Hal böyle olunca ligte yenilmesi , ezilmesi hoşuma gidiyor ama puanı , takımı umurumda değil. Şuan ligde gayet de iyi gittikleri için bize malzeme çıkmıyor ek olarak işlerin yoğunluğu da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 21 Ekim 2017; 15:18:49 >

• All Nightmare kullanıcısına yanıt
    Yav nereye gömdünüz ? Dirar hazırlık maçında gol attı bildiğin Dirar 500 milyon len havasına girdiniz hemen.Aç bak o maçın yorumlarına

• Taktik tutacak gibi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.