Şimdi Ara

Aykut Kocaman İstifa! [ Ana Konu ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rezalet bir futbol ve kanser olacağımız bir sezon geliyor, bu konu çok popüler olacak, ben de en önlerden yerimi ayırtayım,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 lig maçı sabrederim (aslında o bile fazla ama...) sonra bombalamaya başlarım. Yerimi alayım, şimdilik ses çıkarmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi dalga malzemesi olacak bu konu

• UP şu konuyu yukarı taşıyalım nasıl olsa yarın gol yemeden 3 gol atamayacağız. Zaten son 3 sezondur 3 farklı kazandığımız 5 maç anca çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Sizin Fenerbahçe'li olduğunuza ben inanmıyorum, Yarın bir gün takım başarılı olursa destekleyenlerden daha çok övüneceksiniz.

gel bakalım sen böyle bi aykutu savun şurda dinleyelim. O mesajı beğenen 7 kişiyide buraya davet ediyorum. takım galibiyet yüzü görmedi hala. vardar denilen kasaba takımına elendik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

İyi dalga malzemesi olacak bu konu

gel bakayım senide şuraya alalım dalga konusu olacakmış biz 3 sene o kanseri yaşadık. aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuç beklemek ahmaklıktır.
  • Azizin ilk başkan olduğu günden Aykuttun ilk hoca olduğu günden beri yıllardır yazıyorum. Fenerbahçe tarihinin en rezil başkanıdır Alex olmasa şampiyon olması imkansız.olan Aykutta en kötü hocasıdır. ve ikisi de inanılmaz.karaktersiz vefasız egoist insanlardır. Amaçları Fenerbahçe değil. Uyanın artık.

• defansif futbol ve defansif bi sürü oyuncuyla oynayıpta her maç 2 şer gol yemekte ayrı meziyet ister.
  • Takım çöp, hocanın yapacağı fazla bir şey yok.

• Niye böyle oldu ki ya?Halbuki Aykut Hocam turnuva hocası.Konya'yı 3.yaptı.Çünkü Konyaspor'un futbol mantalitesi ile Fenerbahçe'ninki aynı Allah Allah.
  • quote:

Takım çöp, hocanın yapacağı fazla bir şey yok.

Rakip Vardar.Senin orta açmaktan başka hücum planın yok mu bu ne rezalet.Vardar iki maçta da daha tehlikeli pozisyonlar üretti bu nasıl bir atak organizasyonudur.
  • quote:

tabi canım çöpleri ben getirdim doldurdum takıma.
  • Senol hoca ile karsilastiranlar vardi kendisini...

Senol Gunes'in yardimciligini bile yapmak sereftir Aykut Kocaman icin.

• quote:

Takım çöp de Dirar'ı kim aldırdı takıma? Sakat Soldado'yu? Lens'i kim istemedi? Takımı kim yeterli gördü? Ayrıca bu maça 2 ön libero çıkmak nedir ya? Tek ön libero çıkıp forveti ikilese veya ön tarafı dörtlese bile daha ofansif olacaktı. Banko yuhalanacak Ozan'ı 90 dakika oynattı adam.
  • Allahin belasi

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Takım çöp de Dirar'ı kim aldırdı takıma? Sakat Soldado'yu? Lens'i kim istemedi? Takımı kim yeterli gördü? Ayrıca bu maça 2 ön libero çıkmak nedir ya? Tek ön libero çıkıp forveti ikilese veya ön tarafı dörtlese bile daha ofansif olacaktı. Banko yuhalanacak Ozan'ı 90 dakika oynattı adam.

Açıkçası Ozan'a ne diyeceğimi ben de bilmiyorum, hangi mantıkla kadroda yer alıyor halen onu anlamış değilim. Onun dışında forvette ilk tercihimiz Perez'di, ondan sonra başka seçenekler de vardı. Hiçbirini alamadıkları için Soldadoyu getirdiler. Halen defans da yok üstelik. Suçun büyük kısmı yönetime ait.

• quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Sizin Fenerbahçe'li olduğunuza ben inanmıyorum, Yarın bir gün takım başarılı olursa destekleyenlerden daha çok övüneceksiniz.

gel bakalım sen böyle bi aykutu savun şurda dinleyelim. O mesajı beğenen 7 kişiyide buraya davet ediyorum. takım galibiyet yüzü görmedi hala. vardar denilen kasaba takımına elendik.

O mesajda Aykut hocayımı savunuyorum??? Mesajın içeriğini anla ondan sonra yaz böyle mesaj, Ben bu adam geldiğinden beri aynı görüşteyim isterse şampiyon olsun hiç fark etmez ben savunma yapan takım izlemem ve destekte vermem kimse kusura bakmasın, İyi günde kötü günde diye ilk biz destek verdik zamanında ama bu gün kötü gün değil kötü yönetim ve kararlar var,

• Bu adam skoru tutmak için hala takımı geri yaslıyor golü yiyoruz 2 haftadır aynı terane
  • Aziz çivi çaktın koltuktan inmeyecen anladık da bari şu cibilliyetsizi tutma
  • İşlerin böyle olacağını 20 milyon taraftar daha Aykut kanseri takımın başına getirildiğinde, transfer bile yapılmadan sezon başı söyledi. Biz müneccim olmadığımıza göre Aziz'in sıkıntıları büyük. Gel artık büyük başkan Ali Koç. Şu Aykut'un da arkasına teneke bağla, yallah hak ettiği yere PTT 1. Lig'e. Orada doldurur Topal'ı, Dirar'ı, Soldado'yu takımına, 5 ön liberoyla rölantide oynar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.