Son Dakika l Fenerbahçe Spor Kulübü Birazdan Açıklama Yapacak.
Son Dakika l Rıdvan Dilmen Aykut Kocaman ile Diyalog Halinde Şu An . Büyük İhtimal Bir Basın Açıklaması Yapılacak FBTV Yerleşti.!
Kalacak diyorlar şimdi de. Rıdvan'ın kulübe gelmesinin nedeni başkanla aralarını düzeltmek için olabilir. Aykut Kocaman transferler için garanti almadan geri gelmez bence, anca anlaşma böyle olur.
Bu Rıdvan niye olaya salata oluyor onu anlamadım zoraki devam etse ne olacak bırakın adam ağzının tadıyla istifa etsin işte.
Ulan yine kalırsa yazıklar olsun. Koskoca klübü ne hallere düşürdüler çaresiz,tükenmiş ve gülünç bir durumda şu an Fenerbahçe. Bu kadar rezil bir yönetim şekli olamaz
Ne kalması ya oyun bahçesi mi lan burası
quote:
Orijinalden alıntı: Akustik34
Fenerbahçeliyim ve Aykut hocanın gitmesini doğru buluyorum.
Yerine en iyi adayın Lucescu olacağını düşünüyorum.
+1
Bana aykut hala gidecekmis gibi gelmiyor, gidecek olsa bu kadar uzamazdi Alinin bileti kesildigi gibi keserlerdi
Feneronline Medya;
Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus ile prensipte anlaşıldığını öğrendik.
Gittiiiiii gitti gitti gitti
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
Kalacak diyorlar şimdi de. Rıdvan'ın kulübe gelmesinin nedeni başkanla aralarını düzeltmek için olabilir. Aykut Kocaman transferler için garanti almadan geri gelmez bence, anca anlaşma böyle olur.
Transfer icin garantimi var abi, sen kal bakariz diyecek aziz sonra listenin dibindeki alternatifleri alip gelcekler. 1 tanede sönük yildiz
quote:
Orijinalden alıntı: GreenHeart
Fener bizi yine yenemez
15 senedir kralıyla da, madarasıyla da yeniyoruz?
Sana şükürler olsun yarabbi.
Bi de lucesu gelse var ya
Bu saatten sonra kalmasın bence. Rezil ettiler vallahi kulübü
quote:
Orijinalden alıntı: Friedrich Engels
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
Transfer icin garantimi var abi, sen kal bakariz diyecek aziz sonra listenin dibindeki alternatifleri alip gelcekler. 1 tanede sönük yildiz
Aynen öyle, Aziz Yıldırım'ın olduğu yerde aksi düşünülemez zaten. Çiftlik gibi yönetiliyor koca kulüp.
HAYIR !!!! StayWithUsAykutKocaman
daum diyenler var arkadaş iyi hoş daum iyi yönetiyor ama final maçlarını hep verdik onla artık gelmesin daum felan .
löw veya zico gelsin 2-3 transfer iş biter
Kesinlikle gittimi şimdi anlamadım klup yalanladı diyorlar