Şimdi Ara

Aykut Kocaman Nefretimsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hakem tartışmaları Aykut hocayı biraz arka plana attı, en azından sezon ortasına kadar bu şekilde mevzular sürer.

Şuan net hatırlayamadım fakat sezon ortasında teknik adam değişimi çok yapmıyorsunuz, muhtemelen sezon Aykut hocayla sonlanır.

Aziz Yıldırım neden Aykut Kocaman tercihinde bulundu anlamak güç, taraftar üstünde kredisi zaten azdı ve bütün sıkıntılarda ekstra bir baskı olacağını biliyordu.

Kadro yapı gereği ne verecek ne vermeyecek gayet ortada, böyle olunca taraftarda hayal kuramıyorum. Biz geçen sene bundan farklı değildik, kaldı ki hiç bir halt yapamadan sezonu bitirdik. Bu sene en azından umutlanıyoruz, iyi bir futbol izliyoruz.

Fenerbahçe taraftarı kızmakta sinirlenmekte haklı...
  • Ben bu insana ne diyecegimi bilmiyorum nefret duygum bile kayboldu hic bir sey hissetmiyorum

• en fazla türkiye kupasını alır sonra bunun iğrenç fanları gelir kupasız kapatmadık ama sezonu deyip bunu başarı gibi lanse ederler. böyle teknik direktöre böyle hayran gerçi...

• Aykut Kocaman Nefretimsin

• Esas itibari ile , çok net görüyorum ben çok tecrübeli bir insanım.

Çok net gözüken bir şey var , esas itibariyle ....

• Hakemler kurtardı diyen bile var Fenerbahçe'de kim olursa olsun şu söz söylenmez FB düşmanı ifşa konusı Lens diyen olmuş bide Şenol Güneş angut galiba BJKye geldiginden beri ilk 11 yüzü göremedi Lens

• yazık bu taraftara yazık

• Bugun 2. Lig takimindan koskoca Fenerbahçe 6 gol yedi

Şu forma 6 gol yemez ama.Aykut Kocaman Hocamiz sağolsun bu maçada kendi futbol dünyası kurallarıyla çıktı

İlelebet defolup gidersiniz şu kulupte ne kadar gorevli varsa komple defolup gitsin artık

Ulan 10 senedir cektigimiz belli degil neysi gunahimiz

• Yıllardır pendik faciasından ya da son maçta kaçan kupaların dışında böyle rezillik görmemiştim.

Yep yeni bir efsane doğdu.. Galatasaray'dan 5 yesen dersin adamların kadro sağlam, büyük kulüp, şu oldu bu oldu vs vs..
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Gruplara kalıp averaj takımına dönen Vardar'a elenerek başlangıcı yaptık. Galatasaray'ı yine yenemedik Kadıköy'de. Ligde 4. yüz. Bolu'dan 6 yedik. Bakalım lig nasıl bitecek.

Aykut hocam önceki 3 sezonunda olduğu gibi yine tam formunda bu sene de.
  • bu konunun, bu kinin diri tutulması gerek. aykut beceriksizinden fenerbahçe’mizi kurtarmanın tek yolu bu.

• Bu adam ve yandaşları bu kulübün kapısının önünden bile geçmemeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Bugun 2. Lig takimindan koskoca Fenerbahçe 6 gol yedi

Şu forma 6 gol yemez ama.Aykut Kocaman Hocamiz sağolsun bu maçada kendi futbol dünyası kurallarıyla çıktı

İlelebet defolup gidersiniz şu kulupte ne kadar gorevli varsa komple defolup gitsin artık

Ulan 10 senedir cektigimiz belli degil neysi gunahimiz

Konu ilk açıldığında seni linç ediyorlardı ya? Şu anda ne düşünüyorlar acaba...
  • Aykut Kocaman, futbola bakış açısı hiç değişmeyen ve değiştirmeyi düşünmeyen, dünya futbolunu takip etmeyen, boşa laf salatası yapmaktan başka bir naneye yaramayan at gözlüklü bir futbol cahilidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikuride

Aykut Kocaman, futbola bakış açısı hiç değişmeyen ve değiştirmeyi düşünmeyen, dünya futbolunu takip etmeyen, boşa laf salatası yapmaktan başka bir naneye yaramayan at gözlüklü bir futbol cahilidir.

Hayret. Kendisi sürekli modern futboldan bahsediyordu. Bir de doğru oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

Aykut Kocaman, futbola bakış açısı hiç değişmeyen ve değiştirmeyi düşünmeyen, dünya futbolunu takip etmeyen, boşa laf salatası yapmaktan başka bir naneye yaramayan at gözlüklü bir futbol cahilidir.

Kendi dünyasındaki en doğru ve en modern futbolu oynattığından hiç şüphemiz yok zaten. Bu adamın mental problemleri var, narsist bir kişilik. Yetenekli ve yaratıcı oyunculara karşı da garezi var. Şenol Güneş kaleci olmasına rağmen hücum oynatırken, gol kralı olan Aykut'un böyle tutuk ve korkak olması nasıl bir tezattır bilemiyorum. Yaşadığı çeşitli travmalardan ötürü sanırım.

• quote:

quote:

quote:

Kendi dünyasındaki en doğru ve en modern futbolu oynattığından hiç şüphemiz yok zaten. Bu adamın mental problemleri var, narsist bir kişilik. Yetenekli ve yaratıcı oyunculara karşı da garezi var. Şenol Güneş kaleci olmasına rağmen hücum oynatırken, gol kralı olan Aykut'un böyle tutuk ve korkak olması nasıl bir tezattır bilemiyorum. Yaşadığı çeşitli travmalardan ötürü sanırım.

Aykut bariz şekilde Anadolu kulübü hocası. Konyaspor'u iyi yere getirmişti. Ama büyük takım hocası olamaz. Bir de sürekli hakemden şikayet ediyor artık. Adam önce iyi futbol oynatmaya bakar. Sanki iyi futbol oynatıyormuş ama kazanmasını hakem engelliyormuş gibi konuşuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aykut bariz şekilde Anadolu kulübü hocası. Konyaspor'u iyi yere getirmişti. Ama büyük takım hocası olamaz. Bir de sürekli hakemden şikayet ediyor artık. Adam önce iyi futbol oynatmaya bakar. Sanki iyi futbol oynatıyormuş ama kazanmasını hakem engelliyormuş gibi konuşuyor.

Kesinlikle öyle. Bir de takımın başında sanki kendisi değil de başkası varmış gibi takım hakkında yorumlarda bulunuyor. Muhabir soruyor, takımı neden geri çektiniz diye, diyor ki "ben çekmedim, takım psikolojik olarak çekildi". Sen adamlara bunu aşılarsan ve oyun içinde müdahale etmezsen tabi ki çekilirler. Biz mi yönetiyoruz takımı bre cahil adam biz mi müdahale edelim ? Takım saha içinde ne yapacağını bilmiyor, başı kesilmiş tavuk gibi hücum ediyoruz bu herif yüzünden.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle öyle. Bir de takımın başında sanki kendisi değil de başkası varmış gibi takım hakkında yorumlarda bulunuyor. Muhabir soruyor, takımı neden geri çektiniz diye, diyor ki "ben çekmedim, takım psikolojik olarak çekildi". Sen adamlara bunu aşılarsan ve oyun içinde müdahale etmezsen tabi ki çekilirler. Biz mi yönetiyoruz takımı bre cahil adam biz mi müdahale edelim ? Takım saha içinde ne yapacağını bilmiyor, başı kesilmiş tavuk gibi hücum ediyoruz bu herif yüzünden.

Sizin de bir Fatih Terim'iniz olsa iyi olurdu ama ancak Ali Koç ile çalışabilirdi. Aziz kovar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.