Şimdi Ara

AYKUT KOCAMAN SEVİCİLERİNE CEVAP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Surveillance

Alex'i sütten çıkmış ak kaşık sanan herkes Alex'in biyografisini okumalı, hangi hoca için ne düşünüyor, kendi iç dünyasında neler yaşamış, daha yakından tanımalı.

Doğrudur tatsız bir olay yaşandı ama bu olayda faturayı sadece Aykut Kocaman'a kesmek adil olmuyor.

sütten çıkmış ak kaşık değil tamamen haksız.

alex 1 sene önceden gideceğini planlamış koritibayla anlaşmış zaten.

sonra arıza çıkartıp hocayla didişip gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

Alex'i sütten çıkmış ak kaşık sanan herkes Alex'in biyografisini okumalı, hangi hoca için ne düşünüyor, kendi iç dünyasında neler yaşamış, daha yakından tanımalı.

Doğrudur tatsız bir olay yaşandı ama bu olayda faturayı sadece Aykut Kocaman'a kesmek adil olmuyor.

5 sene geçmesine rağmen insanlar sağduyulu yaklaşmayıp fanatikçe yaklaşıyorlar.Sulu romantizm yapıp twitterda rt fav kasıp buralarda ilgi çekmek için Alex,Alex,Alex diyorlar.

Olayda en büyük suçlu Aykut Kocaman.Niyeti gördüğüm kadarıyla Alex'in yükünü hafifletip daha az oynatıp daha ekonomik kullanmaktı ama bunu ne Alex'e ne bize ne yönetime ne takıma anlatabilmiş.Anlatması gerekirdi.Rekor için gönderildi falan bunlar boş hikayeler.Alex'in toplam attığı gol sayısı daha fazla olması lazım zaten Aykut Kocaman'dan.

Alex de egolu bir oyuncu doğal olarak.Yedek kalma işini kabullenemedi başrolde kalmak istedi vesaire vesaire.Attığı tweet yanlıştı.Hocasını da pek dinlemek istemedi.Takımda ne olursa olsun bir hiyerarşi vardır.Teknik direktöre karşı daha ılımlı olmak gerekir.

Yine de dediğim gibi burada kabahatli teknik direktördür olayları yönetip durumu aktarıp takımın sene başında transfer dönemi bitmişken ekim ayında çalkalanmasına yer vermeyecekti.

Aziz Yıldırım da klasik ani fevri hareketlerle olayı batırdı.Arayı bulabilirdi,yangına körükle gitti klasik.

Herkesin hataları oldu,geçti bitti.Bu işi sulandırmaya konuşmaya gerek yok.İlgilenmemiz gereken takım ortada.İkisi de sembol isimdir,efsanedir.Alex de gelecekte bu camiada rol alabilir.

• Hayatimda stadta bir defa uyudum, gecen sene konya fb maciydi. Ben o hatayi iki defa yapip aykut zamani kombine aldim, bu hataya tekrar dusmem. Allah gostermesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut kocamanin oyun stratejisi f.bahce gibi buyuk bir takima uymaz. Taraftar gol olmuyor diye sitem edecektir. A.ykut hocada cok cabuk sinirlenen birisi, oyunculari idare edecek bir tavir da goremiyorum.

• buyurun cevapları bekliyorum.
  • Herkes iyi futbol izlemek istiyor ama sene sonunda başarı olmayınca sövmeye başlıyor. O çok övdüğünüz ersun yanalın hucum futbolu şampiyon olmasaydı şimdi burada ona da sövüyor olurdunuz. Kendinizi kandırmayın. Hepiniz başarı istiyorsunuz ve aykut hoca başarılı bir adam.
  • matrax33 kullanıcısına yanıt
    adam 3 senelik kontrat istiyordu. ondan sonra gidecekti.
  • 112600 1 kullanıcısına yanıt
    Kitabında öyle yazmıyor. 1 sene önceden koritibayla anlaşmış. İlk arıza da da gemileri yakıp ülkesine dönen kendisi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.