Şimdi Ara

Aykut Kocaman Teknik Direktörse, Bende 10 Numara Oyuncuyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ligdeki şuan ki durum Fenerbahçe forması yüzünden, Aykut Hocanın hiç etkisi yoktur. Dirar ve Aatif'ı seçen adamdan hoca olmaz..

Dakika 60 olduğunda oyunda, Alper ve Valbuena'nın girmesi lazımdı, ilerde top tutan adam alma bekle 2-1 olunca Valbuena'na sarıl yazık valla yazık...

• Ali koç gelince bu vasıfsızı tarihe gömücez neyse ki.
  • fluox kullanıcısına yanıt
    Tek umudum Ali Koç takımda 2 bilemedin 3 adam var oynayan neşter değil döner bıçağıyla takımı kesip yeniden şekillendirmek lazım hocam. 5 sene olacak şampiyon olamayan bi Fenerbahçe var. Taraftara yazık valla yazık...
  • Zaten futbolda da obra getiricez deyince aykutun kankası rıdvan hemen aykutta futbolun obrası diye savunuşa geçmiş
  • Benim derdim yenilmek değil benim derdim şampiyonluk değil eğer beşiktaşa 11 kişi defans yapıp şampiyonluk alacaksak kalsın öyle şampiyonluk! korkaklar gibi 11 kişi defans yaptık rezil rüsfa olduk bu maçı alsaydık yine ben sinirli olacaktım

Yeter ya arkadaş yeter yöneticiler şu basiretsizi alsınlar takımdan! arkadaş defans yapmak istemiyorum ben ya! sağlı sollu hücuma gitmesi lazım Fenerbahçe gibi büyük kulübün böyle saçma sapan oyunla gitmez bu takım. gerekirse 5-0 yenilelim ama Fenerbahçe korkaklar gibi oynayamaz!!!!

• Bu kadar yetenek yoksunu takımda kadroya ilk yazacağım adamlardan birisi Valbuena olur. Sisteme uymazsa uymasın, çözüm üreteceksin. En kolayı vazgeçmek. Ha bu demek değil ki Valbuenanın köpeği ol ama senin takımında yaratıcı iş yapacak adam sıkıntısı var. Yakın klasta başka adamın olur oynatmazsın anlarım. Maça göre oynatmazsın başka planın vardır anlarım ama tamamen adamı yedeğe almak saçmalık bana göre.
  • Ne diyelim kardeşim biz bıktık artık aykutu konuşmaktan bu adam fenerbahçe tarihinde fenerbahçenin başına gelen en büyük beladır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.