Şimdi Ara

Aykut Kocamandan Utanılacak Açıklamalar ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunlar çok güzel vaadler keşke gerçekleşse ben söylediğimi yutmaya hazırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

Aykut Kocamanın sistemini oturttugu takım çok zor yenilir beyler. Adam zaman istiyor. Mücadeleci takım istiyor. Sahanın her yerinde olacak takım istiyor. Bunu başaracak teknik-taktik zekası, modern futbol bilgisi var.

"Bana maç kazanmam için para ödüyorlar, güzel oynatmak için değil."

Aykut Kocaman'ın sistemimi var ? Yoksa gol atıp üstüne yatarak binlerce fener taraftarını kanser etme şekline sistemmi deniyor artık ?

• açıklamalarının tamamını okudum gündüz, hakikaten okurken utandım,

• lafınan peynir gemisi yürümez goçum. lafa değil icraata bakmak lazım . Kocamandan bi yol olmaz.
  • Tamamen vizyonsuzluk.

• Ben okumuyorum bile

• Ne diyecekti AYKUT HOCA? Ne dese tatmin olurdun? Futbol Profesörü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perşembenin geleceği çarşambadan belli dedim ve burada dalga geçildiğimizi yönetimin inatla adam gibi forvet almayacağını yazdığımda
    linç edilmeye çalışıldım. 2000 doğumlusun demeye kadar vardılar. Yorumlarınız hiç gerçekçi değil dediler..Yanılmayı o kadar çok istedim ki..
    Oyun mantalitesi olarakta eleştirdim..Topal-Souza bu takımın omurgasıymış..Omurga defolu takım felç..
    Sen bizim KOCAMAN umudumuzsun demeyi o kadar çok isterdim ki? üzgünüm arkadaşlar,gerçekten çok üzgünüm..Takım sevgimizi ,futbol sevgimizi
    yerle bir edenler yerle bir olsunlar..Bu kadar diyorum. Kalın sağlıcakla..
  • Yabancı kuralına karşı çıkmış

Ya bu adam harbiden futboldan zerre anlamıyor.galatasaray ve beşiktaş'ın elindeki yabancılar güçlü kendi yabancı futbolcuları çöp bu aykut kocaman'ı rahatsız etmiş anlaşılan.

Tamam hadi diyelim değiştirelim kuralı yerliler oynasın ee senin elindeki yerlilerde berbat ozan-hasan-ismail-şener-mehmet-volkan

Yerlilere bak 1 tanesi bile ne galatasaray ne beşiktaş'ta ilk 11 oynayamayacak oyuncular

Beşiktaş'ın elinde oğuzhan,caner,cenk gibi kaliteli yerliler var onlar bile bu kurala karşı değil sana ne oluyor aykut ?

• Yabancı kuralına karşı çıkmış. Oradaki muhabir soramadı mı aldığınız 10 + tane oyuncunun kaç tanesi yerli diye ?

Birde 42 şut mu çekmiş fener 2 maçta . Auttan dikilen topları şut diye mi saymış ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylar önce Aykut gelsin Aykut gelsin diyenler tekrar tekrar okusunlar şu açıklamayı

Tekrar tekrar okusunlar lütfen

• Kafamı duvarlara vuracağım birde utanmadan sıkılmadan dünyada oynanan bu oyun bu diyor.

Bu beyinsiz nasıl musallat oldu kafam almıyor bildiğin kara büyü. Tek bildiğin yana oyna geriye oyna başka bir halt yok birde dünya futboluna salça olmaya başladı.
  • Yazıklar olsun!
  • olum bu adam kesin kalecilerin ileriye degajini da suttan sayiyor.
  • Futbol dehası aygut hocadan modern futbola yeni bir terim :

BLOKLANAN ŞUT!

ya bu adamı klonlamak felan lazım

Kimsenin göremediğini görüyor

Sadece bu da değil. Matematikte de bir deha kendisi

Şöyle buyuruyor üstad:

40-45 orta diyor

Evet maç 90 dk .Oyundaki süreyi bile çıkarmasak 2 dk ya orta açmış anlamı çıkıyor .

Allah Allah

Allah Allah

Sübhanallah

Aykut seni tanımak istiyorum yigidim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.