Şimdi Ara

Aykut ve Kısıtlı kadro... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kaldı ki zamanın da sonları shochları dia vs onları da aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 13 Mayıs 2018; 18:0:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykutçular'ın herşeye verilecek bir cevapları var arkadaşlar, boşuna kendinizi üzmeyin ve yıpratmayın.

Ali Koç'un vaad ettiği en büyük şey, taraftarı yine stada çekmek, orayı yine kaleye çevirmek.

Bunun da tek yolunun sahada oynanan futbol (Aziz Yıldırım'ın defolup gitmesi ön şartıyla tabikiyle) olduğunu da biliyor. Dolayısıyla Aykut Kocaman ile devam etmek gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum.

Bunlar özeleştiriden uzak, benmerkezcil adamlar. Taraftar stada gelmiyormuş, gelenler destek olmuyormuş.

KArdeşim derdimizi anlatamıyoruz herhalde, taraftarın %50'sinden fazlası sadece Aziz Y başkan olduğu için ne maça gitmek istiyor, ne de alışveriş yapmak. Ben şahsen 2 yıldır alışveriş de yapmıyorum, maça gitmiyorum, 6 aydır BeinSports'u da kapattırdım. Yönetime güvenmiyorum, bütçeyi doğru yönetmiyorlar, ümit vermiyorlar, hep aynı hatalar, hep aynı vasat sevicilik, narsizm, egoizm, bıktım artık.

Ali Koç Başkan olup, doğru hamleleri attığına inandığım an alışverişimi de yaparım, kombinemi de alırım...

• Kadronuz cok iyi degil belki ama eldeki oyunculari da kullanmiyor ki adam...

Alex varken onu oynatmaz, valbuenayi 5 dakka oynatir. E heralde kadron kisitli o zaman

• 7 yaşında ki bir çocukta olan futbol zekası aykutta yok aykutun nesini savunuyorlar anlamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozelestiri yapmayan,elestiriyi dikkate almayan,kim ne derse desin ben dogru bildiklerimi yapmaya devam edecegim diyen,burnunun dikine giden,yildiz oyuncularla calismayi beceremeyen,egoist,vizyonsuz, yanlislarina israrla devam edip ders almayan bir insandan bahsediyoruz.

Dil dokmeye degmez artik.Ali Koc gelse de mahser gunune kadar yuzunu gormeyip ismini duymasak artik.Umarim, bjk maci sonrasi ima ettigi sekilde antrenorlugu birakip kendi dalgasina bakar.

• Aykut Kocaman çok kompleksli bir adam. Bu nedenle elinde Alex gibi mükemmel bir oyuncu varken bile adamı küstürdü yedek bıraktı. Şimdi de bir benzerini Valbuena'ya yapıyor. Burada istatistiğe bakarsanız yanılırsınız. Valbuena oynadığı zaman oyuna nasıl yaratıcılık hareketlilik getirdiğine bakın. Bütün bunlara rağmen ilk 11 olarak en kısıtlı kadro Fb'de olmasına rağmen hala şampiyonluk kovalayan bir takım var. Bana göre Aykut Kocaman cesur olmayan çok takıntılı ve Fenerbahçe'yi nasıl yöneteceğini bilmiyor. Konya gibi Anadolu takımlarında çok iyi hoca olur fakat FB'de olamaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.