Şimdi Ara

AYKUTUN SİSTEMİ BOZULMASAYDİ ARSENALİ YENMİSTİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ersun elini yuzunu bulastirdi. Aykut olsaydi bugun 1-0 kazanirdik veya berabere kalirdik. Avrupada hic yenilmemis ve golcu iki takimi madara etmistik kadikoyde.(lazio ve benfica) Pozisyona bile girememistiler.

Bence aykut geri gelmeli. Ersun sistemi bozmayacakti. Barcaya bile yeni td geldi hala pas oyunu oynuyorlar.

İnsallah esese yenilirizde Denizli gelir. Ersunun gelmesi en basta yanlisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aykut kocamanın neden ayrıldığını ben hala anlamış değilim.bi ara uzak kaldım bi baktım ersun yanal teknik direktör.yapılacak en aptalca şeydi kimse kusura bakmasın ama.
  • gelen gideni aratırmış adamlar aykutu bile arar oldu
  • Hocam yanlış anlama amacım trollük değil ama ikinci golu ne yapıcaksın?

• quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

Hocam yanlış anlama amacım trollük değil ama ikinci golu ne yapıcaksın?

Aslinda onu diyorum bende. Aykut o pozisyonlara sokturtmuyordu. Plzen lazio gs benfica ozetlerine bak.

• arsenal gibi takıma karşı 3 forvetle oynayan bi hocayla bişi yapamayız 3 orta saha ile arsenalin 5 tane koşan orta sahasıımı yenecez akılsız herif uzun topla bitirdik maçı
  • aykut da ne sistem vardı ya

bate,plezen olsa ersunda elerdi.al aykutu vur ersuna,ikiside fenerbahçenin hocası değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riekerink ayip etti
    8 yıl önce açıldı
    İspanya domineligi bitti artik
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence aykut la ersun aynı şey aykutta olsa gene 90 dk adamlar gelip biz izleyecektik hadi çarptı marptı penaltı oldu adamlarda atakların hepsini kaçırdı 2-0 yendik e deplasmanda 3 yeriz hadi yalan de ersuna da verilsin 3 sene en azından aykut kadar oynatır takımı ama sorun zihniyette sorun yönetimde öyle bir teknik adam gelicek ki aziz yıldırımı değil soyunma odasına samandıraya bile sokmayacak çözüm budur.
  • bende galatasaraylı olarak aykutu aradım bu gün fenerbahçe aykutla 1-0 maçı yenerdi gol gelirdi birine çarpardı penaltı olurdu frikik olurdu gol olurdu
  • karsindaki arsenal kardesim ne aykutun sisteminden bahsediyosun hala burda yensen orda cakar allala
  • olan oldu

• Bu şahin k daha az kadroyu şeydiyordu johnny Sins gitsin o geri gelsin demek gibi birşey. Bu gece alınan mağlubiyet aykut kocamanın mirası aptal yer tutamayan oyuncuları yayamayıp belli bölgelere sıkıştıran aptal taktiğinin yüzünden alındı.
  • Ne aykutu ya ersundan hiç bir farkı yok.Bize üst düzey sözü geçicek t.d lazım eline vericeksin adam gibi bütçe hiç birşeye karışmıyacaksın.
  • Aykut falan hikaye.ben gs nin real madride elendiginde bile saka yollu bile dalga gecemedim.adamlar yenilse bile hep mucadele ediyor ve pozisyon buliyor atak oynuyor. Boyle futbol oynatacak kim gelirse gelsin.yenilsin agzimi acarsam serefsizim.

• O zamanda ileride hucum zevkini yaşatmıyordu fenerbahçe aslında yine çok iyi hucum ediyordu da.. Ama ne olursa olsun Aykut gerçekten çok katı oynatıyor rakip kanser oluyordu. Ha sonra 1-2 önemlı atakla fb maçı alır yada berabere kalırdı. Hiç olmadı bugün taş çatlasa 0-2 biterdi. Ama bugün taş çatlasaydı 0-5 biterdi.
  • Aykutun ne sistemi vardı ya.

89 stoper 67 ön libero 47 göbek oyuncusu ve 1 tane de forvetle oynayan adam

• quote:

Orijinalden alıntı: antares07

aykut da ne sistem vardı ya

bate,plezen olsa ersunda elerdi.al aykutu vur ersuna,ikiside fenerbahçenin hocası değil.

Olay budur
  • Bi git allah aşkına ne aykut ne de ersun fenerbahçenin hocası olacak çapta değil

• aykut kocaman futbolu bilen adamdı. yazık oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

aykut da ne sistem vardı ya

Aynen öyle.Aykut Kocaman'ın dönmesi çözüm getirmez bize.Takımın kökten bir kan değişimine ihtiyacı var.Tıpkı Galatasaray gibi.Yöneticisinden futbolcusuna,teknik direktöründen kondisyonerine herkesin değişmezi lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.