Şimdi Ara

Aylar sonra gelen Trafik cezaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
17.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba, benim de ocak 2019 da sattığım araba için, 19.07.2019 da bir tebligat gelmiş. Ceza yeme tarihim ise 01.08.2018. Yani bir sene sonra tebligat gelmiş ancak ceza şu an faizli gözüküyor, tebliğ tarihi üzerinden 15 gün geçmediği halde indirimli değil faizli ödemem gerekiyor. Bu konuda izleyebileceğim herhangi bi yol var mı?
  • ceza keserken ışık hızında kameralar ve kızıl ötesi sistemler kullanılırken, cezayı tebliğ için neden dumanla iletişim kurmaya çalışıyor bu devlet?
    e-devletten anında uyarmak nekadar zor? bende birkere cezamı öderim haberim olur bir daha yapmam.Amaç para toplamak ceza kesmek değil. Ama RTE nin başkanlık sistemine EVET diyenlere hakkımı helal etmiyorum hiç bir zaman.
  • 2019 ocakta kesilen ceza simdi geliyor 15 gün değil miydi tebliğ süresi
  • 4 Ay önceki EDS cezası daha yeni sisteme girmiş.

Amaç trafik cezaları ile milleti soymak. tam bir rezillik. Devlete güveni sıfırlıyor bu durum.

• 20.07.2023 de hız cezası yemişim edevlette rastgele gördüm. Bankadan ödemeye çalıştıgımda ödeyemedim.

Sonrasında tebliğ edilene kadar bekliyim dedim tekrar kontrol ettiğimde hem %25 indirim gitmiş hemde faizli ödemek zorunda kaldım.

Tebliğ falan edilmedi hiçbiyerden de kontrol edemiyorum hangi hızla yedim ? ne zaman tebliğ edildi ? Bu konuda kontrol edebileceğimiz bir yer var mı ?

Eski aracımda hız cezası yemiştim tebliğ edilmeden ptt üzerinden indirimli ödemiştim aracı satarken aynı ceza tekrar cıktı yine cezalı ödemek zorunda kaldım. Ondan dolayı tebliğ edilmeden ödeme yapmak istemedim.

• Benim de 4 ay önceki ceza için halen tebligat gelmedi. Kardeşim kargoda çalışıyor, sene sonunda ceza yoğunluğu oluyor diyor, bol bol ceza tebligatı geliyormuş dağıtıma...

Şimdi ceza sene sonuna kadar tebliğ edilmezse iptal mi olacak?
  • Birde fahri trafik mufettisleri var bunlar kim nerde nasil ceza yaziyor anlamak guc delil yok ispat yok resim video yok kafasina gore yaziyor bana evimin onunde telefonla konusma cezasi geldi saka gibi ya park ediyorumdur yada durmusumdur en fazla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.