Şimdi Ara

Aylık 4.000 TL Gelirli web Sitem satılıktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aylık 4 bin lira sabit gelirli iddaa paylaşım web sitemi satıyorum.
    Web sitem Vbulletin forumu olup ömür boyu Lisanslıdır.
    Sitenin 2014'ün 8. Ayına Kadar Geliri Garantidir.
    Sitenin Aylık Tekil Hiti : 75.000
    Sitenin Aylık Çoğul Hiti : 300.000
    Üye Sayısı : 15.400
    Mesaj Sayısı 20.000

Diğer Site Bilgileri Aşağıdadır.

Google PageRank : 3
    Google Indexi : 415.000
    Google Görsel Indexi : 130
    Google Backlink : 0
    Alexa Dünya Sırası : 821.346
    Alexa Ülke Sırası : 17.229
    Alexa Backlink : 20
    Yandex Index : 32.013
    Dmoz Kaydı : yok
    Domain Yaşı : 1 yıl 4 ay
    Site Lokasyonu : Birleşik Krallık
    SİTENİN SATIŞ FİYATI 60 BİN TL

NOT:BURADAN DOMAİN İSMİMİ PAYLAŞMADIM. SİTENİN SATILIK OLDUĞUNU BİLDİRİP KALİTE KAYBETMESİNİ İSTEMİYORUM.
    CİDDİ ALICILARA SİTENİN ÖDEME DEKONTLARI VE DOMAİN İSMİ BELİRTİLECEKTİR.

• Controlsuz C kullanıcısına yanıt
    web işinden anlamam ama ticari olarak bakınca kesinlikle uzak durulması gereken bir teklif gibi geldi darılmaca gücenmece yok,

2014 ün 8. ayına kadar gelir garantili yazılmuş, 8. aya kadar hiçbir şey yapmadan siteye girmeden emek vermeden uğraşmadan para kazandırdığını sanmıyorum yani illa bir emek ilgi gerekecek, e cebimde param varsa zaten hiçbişey yapmadan o para yine bende kalacak bu bir ikincisi bankaya koyup 1 yıl sonra alayım desem temiz 2-3 bin lira faizi var.
    emek istemez al başına otur paracıkları say diyorsan, işin sonunda sana verdiğimden daha fazla paranın elimde olması gerekir zira nakit paracıkları eline saymanın bir avantajı olması gerekir?

yılın bitmesine 3 ay var 8 ay da gelecek seneden var 11 ay eder aylık 4000 lira "ciro" yapıyor diyorsun, masraf yok hepsi kar dersek 11 ay sonra elimizde 44 000 lira para kalacak yani şimdi sana 60 000 lira vericez 11 ay sonra elimizde "garanti" 44 000 lira olacak..

elimdeki 44 000 liralık potansiyeli 60 000 liraya satayım hem paraya erken kavuşayım hemde %35'ten fazla kar yapayım diyorsun...

ayrıca bu siteyi aldığımızda senin bir başka alan adı ile benzer konseptte iş yapmayacağını yani rakip olmayacağını nerden bilebiliriz? mevcut üye profil bilgilerinin yedeğini alıp yeni açacağın sitenin reklamını bizim müşterilere yapıp para getiren "tık" sahiplerini kendi sitene çekmeyeceğinin garantisini veriyormusun?

• Ben bir pm alabilirmiyim inceleyeyim ya da ahmetizmir@gmail.com a gönderebilirmisiniz
  • Benim 15 aylık sitem bu arkadaşım. Evleniyorum siteyle miteyle artık işim olmaz.
    Kalkıp konuyu baltalayacak garip garip yorum yapmışsın bu işten anlamadığınçok belli.
    Garanti para diyorum ben sen ticari amaçla şunu düşünüyorsun 11 ayda 44 bin kazanıyorum ee 16 binim nerde.
    Tabi ya ben sana 100 milyar kazanacağın site vereyim sen karlı çık :) Çocuk düşüncesinden kurtulalım.
    Siteyi dahada geliştirmeyeceksen paraya konacaksan onu kondurmazlar zaten sana :)
    sen siteyi alıp hiçbirşey ypamayıp sadece gelen parayı yiyeyim dersen boş iş olur o.
    Ayrıca benim farklı amacım olsa zaten her ay 4 bin lira gelen sitemi satmam :) Noterde her türlü şartta yapılır sıkıntı yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Controlsuz -- 22 Eylül 2013; 16:27:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.