Şimdi Ara

Aylık 7,5 Euro ya 25 gb alan 510 Gb bw + +

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Ay kadar önce bir spor federasyonu sitesi admin i olan arkadaşım, bir yabancı hosting şirketinden alan aldı. ( 25 domain için Fakat tam reseller denemez sebep en altta )
    2-3 aydır bu firma da olan siteleri takip ettim. Çünkü fiyat çok çok uygundu bence. Hiç bir hata olmayınca Almanya da bile araştırttım. birde parayı Almanya da havale ettirdim ( Alman Firma ) Ve bu hafta server a geçiyorum.

25 Gb alan
    510 gb bandwidth

Servere lar 16 gb ram lı ve 22 server dan oluşan bir cluster. + 120 tane peer ı varmış.

Fiyatı yıllık 90 Euro. Yıllık ödeme de + 2 ay ( yani 14 ay veriyor )
    1 adet domain i bu fiyata dahil reg ediyor size
    25 adet domain host edebiliyorsunuz

1000 db,
    sınırsız subdomain,
    sınırsız mail,
    +,+,+ gidiyor

veeee ref kullanarak hesap açtığınızda hem siz hem ref aldığınız kişiye +2,5 gb ve + 2 Ay free veriyor.

Tek eksiği domainlere alan ve bw sınırını auto koyamıyorsunuz Ama aşanı takip edip manuel durdurabilirsiniz. ( 510 gb nasıl aşılacaksa
    Fakat Linux server - Merak eden ve ref imi kullanarak hem kendi hem bana +2,5 gb ve + 2 ay free kazandırmak isteyenler linkten giriş yapsın lütfen.

http://www.servage.net/?coupon=cust16018

• Bu serveri daha öncede duydum ve inceledim önceden de böyle buyuk kampanya yapıyorlardı... ve türkiyede bildiğim bir firma burayla çalışıyor...

Kaliteli bir yere benziyor yani...
  • Buradan host edilen bir site var mı Türkiyeden?

Hiç referansları yok sitelerinde nedense?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 13 Ocak 2006 13:23:56 >
  • Test etmek içinwww.kickboks.com

6 aydır takip ediyoruz bu server ı.
  • www.kickboks.com iyi açılıyor, iyi işliyor ve hızlı. Güzel fırsatmış valla ne diyeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.