< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aylık 70k + kazanmak için (2. sayfa)
-
-
Only Fans
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Prc ya da kbb yaz yeni zamla tahminimce 60-65 civarı alırsın asistanlıkta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uzman olunca devlette ?
-
Bilmiyorum hocam bi bordroları görmek lazım ben özel sektör düşündüğüm için çok devletteki maaşları araştırmadım . Asistanlığı da devlette yapcaz mecbur az çok bildiğim için tahmini söyledim😄
120k fılandır bunların uzmanı o zaman tahmınımce
-
özelde ıs bulur mu kbb plastık yuzde kaçı bulur?
-
Hocam uzmanlıkta yaptığın işleme göre maaşlar baya değişiyor yani nöbet falan tutmadın , az hasta baktın asistan kadar da alabilirsin duruma göre ama tavanı devlette daha yüksek olabilir ameliyat vs yapınca ücret yatıyor çünkü . Gözlemci girdiğim bi ameliyatta operatör doktor bu ameliyat 2.5 k yatıcak demişti mi mesela(nöroşuriji branşındaydı) , adam ayda kaç ameliyat yapıyosa ona göre para alıyor gibi düşünebilirsin ordan hesap et 😄 ama ameliyat 3-4 saat sürdü ben izlerken yoruldum yani
beyın cerrahları fılan mı amelıyata gore para alıyor yoksa genel mı
-
Hocam özelde önü açık branşlar yüzde söylemek zor , her branşta iyi doktor özelde iş bulur sadece asistanlığı iyi bir hastanede yapıp donanımlı bi şekilde uzman olmak lazım . Asistanlığı yazarken iyi araştırmak lazım mesela bi göz hekiminin yetişmesi için belli vakaları en az belli sayıda yapması gerekiyor ona göre hastane seçmek lazım . Tusta asistanlığı yaptığın yer çok önemli
Cerrahi branşlar genel olarak alıyorlar ama yaptığın işleme göre alıcağın para değişir
yaptığın işin mühendislik,tamircilik vs en iyilerinden olman lazım
-
duim,gmim,gigm,pilotaj bölümleri okunabilir. Severek yapabilecekseniz tadından yenmez bu meslekler .
Reis ben kesinlikle denizcilik sektöründen ilerlemek istiyorum bütün bölümler olur ama hangisi karar veremedim gemide çalışmak zor geliyor bana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her bölümün kendine has iyi ve kötü yönleri var . Denizcilik çoğu mesleğe göre zor bir meslektir ama çoğu meslekte olmayan çok değerli kazanımlar elde edebilirsin . Örneğin;çoğu insanın hayatında göremeyeceği yerleri görebilmek , saygı duyulan bir meslek olması , çok yüksek maddi kazançlar elde edilmesi, her türlü maceranın olduğu (fırtınalar dahil ),dünya vatandaşı olmak(çoğu ülkenin kültürünü tanıma fırsatımız olacak .)kendine özgü bir meslek . Tabi kötü yönleri de var. Mesela , acil karaya çıkmak gerektiğinde çıkamayacaksın okyanusun ortasında kalabilirsin . Yakının vefat ettiğinde gidemeyebilirsin yada çocuğunun doğumunu göremeyebilirsin. Gemide hastalandığın zaman doktor olmayacak kendi başının çaresine bakman gerekecek . Çok uzun süre gemi içinde kalabilirsin 50-60 gün süren seferler oluyor diye duydum sağlam psikoloji lazım . Soğukkanlılık şart gemide her an olağanüstü bir durum olacakmış gibi hazır olmak gerekiyor. Sen eğer kendine uygun görüyorsan iyi bir araştır ben 10.sınıftan beri istediğim için bolca araştırmaya vaktim kaldı . Özellikle mesleği yapan , yapmış olan birilerini bulup onlarla konuş . Bolca araştırma yap iyi ve kötü yanlarını belirle kafanda tart iyi yanları senin terazinde ağır basarsa yaz bölümü ama baktın yapamam diyorsan uğraşma . Daha önünde araştıracak baya bir süren var en iyi kararı kendin vereceksin . Kendinle biraz sohbet et bölümü iyice araştırdıktan sonra ve en son kararını ver .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Peki gemi inşaatı ve gemi makineleri işletme mühendisliği hakkında ne söyleyebilirsiniz tr de iyi para kazandırır mı piri reis tam burslu girebilirim bide yurtdışı iş imkanları da benim için önemli
Gigm hakkında çok bilgim yok ama yüzeysel olarak iş imkanı iyi , kazancı çoğu meslekten yüksek(diğer muhendisliklere göre ) . Piri reis fena değildir gemiye çıkma imkanları da var diye biliyorum ekstra olarak karada iş imkanı fazla ama parasal anlamda tatmin olmazsan denize çıkma ihtimalin olabilir. Tersanelerde günümüzde gayet üretim var ilerisinde ne olur bilmem ama şu anlık gayet iyi bir tercih olur .
Gemi makineleri işletme mühendisliği okursan denizde çalışmak için eğitileceksin . Maaş olarak duim ile farkı yok zaten ve şuan açık var meslekte . Geminin makine kısmından sorumlu olacaksın . Yağ,kir bolca oluyor ve çalıştıkları yerler çok sıcak oluyormuş . Makinelerle uğraşmak ilgini çekiyorsa ben insanla ugrascagima makine ile ugrasayim dersen duim yerine gmim tercih etmen yerinde olacaktır .
Hocam bence ileride pilotajlık bitecek şu an bile işin çoğunu yazılım hallediyor, yine pilotlar olur ama sayıda büyük bir azaltmaya giderler gibi.
Yakın gelecekte bir şey olmaz . Kusursuz bir yapay zeka geliştirilmesi lazım mesleğin çökmesi için o da gayet tabi uzun bir zaman alacaktır . Benim görüşüm bizim nesilde bu durum gerçekleşmez belki bir sonraki nesil için sıkıntı olabilir .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X