Şimdi Ara

Aylık Token Parası için Gold Farm Taktiğim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Herhangi bir ard niyetim yok, kendi yaptıklarımı yazdım sadece.
  • Tarz olarak benzettim sadece, kötü bi şey yapmışsınız demedim.
  • Hunterım var 890 equipped. Deri kasayım derken kendimi çok yavaş kasıyormuş gibi hissediyorum.

Sizce en iyisi hangisidir ? Mage felan mı levellesem ya :D
  • kaisersöze84 kullanıcısına yanıt
    Forumda yanlış anlaşılmalar çok olabiliyor
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt
    toplama meslek için herb
    üretici için alchemy enchanting
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Usta beni yanlış anladın herhalde :)
    üstteki mesajımla manidar olmuş
    deri kasarken yavaş gold kasıyorum sizce hangi meslek iyidir anladım ben
    class olarak zevk aldığınıza bakın yada lore felan
    demon hunter ile rahat kesiyorum.
  • hunter eski farmerlardan ama boomkin çok iyi şu an uzaydaki mobu çekip kesebiliyorsun.. aoesi çok güçl
  • Hocam arkadaşlarla başlamayı düşünüyoruz. Bu altın toplayarak oyun süresi alma işini duymuştum daha önce de. Sıfırdan başlayan biri için de anlatır mısınız ? Ve seçeceğim herhangi bir class buna etki eder mi ? Ayrıca hafta içi neredeyse hiç oynamayacağım hafta sonu oynayabilirim. Ve WoW'ın PVP yani ücretsiz resmi olmayan sunucusu var mı ?
  • Ben 1 haftadır bu taktikle farm yapmaya çalışıyorum ama sanırım bu spot nerf yemiş. BoE item hiç düşmedi şu ana kadar. Bendemi şanssızlık yoksa dediğim gibi bi nerf varmı ??
  • furian37 F kullanıcısına yanıt
    bir süredir yapmıyorum farmı dediğinde haklı olabilirsin ama per başı yine 1000 gold civarı getirisi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

en iyi shoulder enchant hangisi? BOE item hangisinden dusebiliyor? ben bloodhunter kullaniyorum ama diyerleri ne veriyor bilmiyorum.

Gizmo eski dostum lineage'den sonunda wow'a gectin sanirim hangi serverdasin adin ne bi sole bakalim :)=
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi1ReD

quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

en iyi shoulder enchant hangisi? BOE item hangisinden dusebiliyor? ben bloodhunter kullaniyorum ama diyerleri ne veriyor bilmiyorum.

Gizmo eski dostum lineage'den sonunda wow'a gectin sanirim hangi serverdasin adin ne bi sole bakalim :)=

basladim ama buraktim, wow L2 gibi degil yaw sıkıyor...

Outland tarafinda Rogerto nick ilen geziyordum armory den bakabilirsin. 904~ iLVL kastim pve saglam ama sevmedim oyunu bi kac ay sonra down... sildim gitti.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Eve geçince denemekte fayda var. Bilgiler için teşekkurler. Bu arada yeri değil ama 100'luk boostum duruyor. Bunu şu anda tavsiye ettiğiniz karaktere mi basayım yoksa gelecek yeni paketi bekleyip ona göre mi değerlendireyim. NOT: Kusura bakmayın şu anlık pek fazla zaman ayıramadığımdan direk sordum. (:
  • bizimkiler balık tutma olayından baya iyi kasıyor anlayamadım
  • varmı acaba bu aralar bi taktik?? yardımcı olabilcek arkadaş varsa çok iyi olur. Malum token ücreti şu an 220-230k arası değişiyor.
  • Ben mining yapıyorum saatte 10-15k arası çıkıyor server hop yapınca.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.