Şimdi Ara

AYNA:BİZ AKDENİZLİYİZ'i beğendiniz mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen ne demek istiyorsun senin gibi insanlar anlamaz diye. daha yeni mesajı gördüm. illa çıkan her şeyi anında görmek zorundamıyım. sen nasıl bi insansınki bana laf söylüyorsun Unkown Star lafım sana başka kimse üstüne alınmasın.bir daha cevap verirken kelimelerini dikkat etmeni tavsiye ederim.
    neyse şarkıya gelelim, şarkı fena değil klasik ayna şarkısı. bundan önceki şarkılarını severek dinleyen bence bu şarkıyıda sevecektir. ama hep aynı müzik bir yerden sonra insana fenalık veriyor.ama genede fena değil.
  • Bence çok dandik bir şarkı, grupta kötü. Hiç iyi bir şarkıları yok bence. Sadece boşluğu dolduruyorlar o kadar.
    Hiç bir zaman reytingte de olamazlar. En azındn benim için. Gerçekten de oyuncak köylüler.
  • bence kötü bir grup değil ayna; mutlaka tarzlarını,sarkılarını bazı insanlar beğenmeyebilir herkesin zevki farklıdır ama ayna nın bunca sene sonra bile dağılmadan albüm çıkarması bu grupta birşeylerin olduğunu gösterir, kötü bir grup olsaydı çoktan unutulur herkes kendi yoluna giderdi bir daha da albüm çıkarmazlardı. ( şimdi cemil diyeceksiniz de o adam zaten hiçbir işe yaramıyordu sadece kel kafasıyla etrafı aydınlatıyordu o kadar, iyi oldu ayrıldığı.)
  • Çalıntı şarkılarla nereye kadar gidecekler. Kendi yaptıkları şarkılarda neye benziyor görüyorsunuz. Ama iyi cover yapıyorlar
  • hey allam yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Unkown Star

ERHAN ABİYE LAF SÖYLETMEM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bakyt

Bence çok dandik bir şarkı, grupta kötü. Hiç iyi bir şarkıları yok bence. Sadece boşluğu dolduruyorlar o kadar.
    Hiç bir zaman reytingte de olamazlar. En azındn benim için. Gerçekten de oyuncak köylüler.

• quote:

Orjinalden alıntı: bakyt

Bence çok dandik bir şarkı, grupta kötü. Hiç iyi bir şarkıları yok bence. Sadece boşluğu dolduruyorlar o kadar.

artı bir askhdaslkdh
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Kötü yaw. Ayna da oyuncak gibi şarkılar yapıyor.

Al bendende o kadar. Komik adamlar ama Allah var
  • Harbiden komikler yaf. Korneaları yanıklar grubu. Cem Yılmaz dediydi dimi bunları korneaları yanmış diye.
  • Bende beğendim gibi ama Ayna`nın unutulmayacak bi parçası varsa "Ölünce Sevemezsem Seni" dir...
  • çok güzel bence..adamlar işi biliyorlar bence..
    hele erhan güleryüz ün solo albüm mükemmel..
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

çok güzel bence..adamlar işi biliyorlar bence..
    hele erhan güleryüz ün solo albüm mükemmel..

• [Deleted by Admins]
  • Bence de güzel
  • berbat
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.