Şimdi Ara

Aynasız Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Diğer konuda ezildin, hiçbir mantıklı mesaj atamadın da bir de burada mı ezeyim seni? :D Ben 1 senedir öneriyorum bu cihazları ve herkes memnun. Sen makineleri bırak da bu cahilliğini gidermeye bak. Yukarıda lensi yok dedin ve orada cevap gelince psikolojin bozuldu saldırmaya başladın resmen. Biraz büyü. Bak ilk mesajımda neler önermişim. Çocuk gibi davranma yoksa kimse takmaz seni.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    madem makinelerin o kadar iyi neden satma ihtiyacı duyuyorsun sebebini öğrenebilir miyim? benim satışta olan bir makinem yok, fotoğrafçılık konusunda da ticaret yaptığım falan yok. şimdi o kadar koyu bir şekilse savunmanızın sebebini daha iyi anlıyorum. size bol kazançlı günler.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Çünkü vizörlü makine istiyordum ve onlardan daha da eski olan NX20 aldım. NX20 bile fazlasıyla yeterli yani. Onları tavsiye etmemin satışta olmalarıyla alakası bile yok. Yukarıda yazdım ama anlayamadıysan tekrar söyleyeyim. Ben o makineleri uzun zamandır tavsiye ediyorum. Daha 1 haftadır satıştalar zaten. Çocukça davranışlara devam diyorsun resmen. Ayrıca iftira atarak, günahımı aldın çok teşekkür ederim, bana bir iyiliğin dokundu.
  • Sony a6000. Panasonic GX1. Olympus OM-D E-M10 alınabilir. Olympus ve Panasonic Micro Four Thirds sistem olduğundan dolayı lensleri ortak kullanabilirsiniz. lens seçeneği oldukça fazla ve uygun fiyata lens alabilirsiniz. Sony tarafina bakildiginda lens secenegi oldukca fazla ve butcenize uygun lenslerde bulabilirsiniz ama micro four thirds e gore daha pahalidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben geçen sene Amerika'dan Sony NEX-5T aldım.370$ falan geldi.Tabi o zaman %40lık bir indirim vardı.Şimdi 700$.İlk makinam bu oldu.Bir süre kullandıktan sonra 35mm F1.8 pirme lens aldım.Bu lens ile şimdi tatmin edici fotoğraflar çekiyorum.Sana önerebileceğim model ise A6000.Türkiye'deki fiyatı da makul seviyelerde kit Lens ise 18-50mm.Bence seni gayet idare eder.Aslında bu lens işi sana kalmış bir olay.Kit lensinden tatminkar pozlar alıyorsan sıkıntı yok.Ama şöyle de bir gerçek var fotoğrafçılığını geliştirmek istiyorsan farklı lens tiplerine zamanla yöneliyorsun.

Aynasız Tavsiye

Aynasız pazarında şuan açık ara lider Sony.Bu işi çok iyi yapıyorlar.FF'de de dünya lideri şuan Ekim-Kasım ayında lansmanı yapılan A7RII ve A7SII'ler.

Aynasız Tavsiye

Ama Sony dışında sana önerebileceğim makina Olympus olur.Olympus OM-D E-M10 14-42mm
     Aynasız Tavsiye

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.