Şimdi Ara

Aynaya bakınca karşımdakini farklı biri olarak görüyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Padias

quote:

Orijinalden alıntı: 34

quote:

Orijinalden alıntı: oguzcana

http://en.wikipedia.org/wiki/Depersonalization_disorder

Türkçesi yok malesef. Bi psikiyatra görünmeni tavsiye ederim.

"Common descriptions of symptoms are: feeling disconnected from one's physicality; feeling as though one is not completely occupying the body; not feeling in control of one's speech or physical movements; feeling detached from one's own thoughts or emotions; a sense of automation, going through the motions of life but not experiencing it or participating in it; loss of conviction with one's identity; feeling a disconnection from one's body; inability to accept one's reflection as one's own; difficulty relating oneself to reality and the environment; feeling as though one is in a dream; and out-of-body experiences."

tam seni anlatıyor bu belirtiler

Dostum Türkçesini yazarmisin.

"semptomların genel tanımları: kendi fiziksel dürtülerine bağlantı hissetmeme, vücuduna tam hakim değil gibi hissetme, konuşmasını ve fiziksel hareketlerini kontrolünde hissetmeme, düşüncelerinden ve duygularından kopmuş hissetme, makineleşmiş hissetme, hayatını rutine bağlamak(zevk almamak) ama hayattan tecrübe edinememek ya da hayata katılamamak, kendiyle ilgili fikir/inanç kayıpları, vücuduyla bağlantı kaybı hissetme, yansımasının kendisi olduğunu kabul edememe, gerçeklik ve çevre ilişkilerinde zorluk çekme, kendini bir rüyada gibi hissetme, vücut dışı tecrübeler(lucid dream vs gibi sanırım)."

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzcana

http://en.wikipedia.org/wiki/Depersonalization_disorder

Türkçesi yok malesef. Bi psikiyatra görünmeni tavsiye ederim.

"Common descriptions of symptoms are: feeling disconnected from one's physicality; feeling as though one is not completely occupying the body; not feeling in control of one's speech or physical movements; feeling detached from one's own thoughts or emotions; a sense of automation, going through the motions of life but not experiencing it or participating in it; loss of conviction with one's identity; feeling a disconnection from one's body; inability to accept one's reflection as one's own; difficulty relating oneself to reality and the environment; feeling as though one is in a dream; and out-of-body experiences."

tam seni anlatıyor bu belirtiler

Dostum Türkçesini yazarmisin.

"semptomların genel tanımları: kendi fiziksel dürtülerine bağlantı hissetmeme, vücuduna tam hakim değil gibi hissetme, konuşmasını ve fiziksel hareketlerini kontrolünde hissetmeme, düşüncelerinden ve duygularından kopmuş hissetme, makineleşmiş hissetme, hayatını rutine bağlamak(zevk almamak) ama hayattan tecrübe edinememek ya da hayata katılamamak, kendiyle ilgili fikir/inanç kayıpları, vücuduyla bağlantı kaybı hissetme, yansımasının kendisi olduğunu kabul edememe, gerçeklik ve çevre ilişkilerinde zorluk çekme, kendini bir rüyada gibi hissetme, vücut dışı tecrübeler(lucid dream vs gibi sanırım)."

:S umarim bir gunluktur ya yarin gecer umarim hastalik istemiyorum hayallerim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ciddiyse araştırayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Darui

Ciddiyse araştırayım

ciddi. of yapmak istediğim şeyler var benim

• Prospognozi diye bir şey var kendi yüzünü göremiyor aynada hasta. Beyinle alakalı bir sendrom. Bu değilse bile kesinlikle doktora görünün. Beyinsel bir semptom psikolojinize de etki eder

• quote:

Orijinalden alıntı: Darui

Prospognozi diye bir şey var kendi yüzünü göremiyor aynada hasta. Beyinle alakalı bir sendrom. Bu değilse bile kesinlikle doktora görünün. Beyinsel bir semptom psikolojinize de etki eder

teşekkürler

• Ben de yıllardır tanıdığım insanlara dikkatli bakınca farklı alglıyorum artık
  • Ben aynaya bakınca bana bakan birini görüyorum ben ne yaparsam aynısını yapıyo şerefsiz

•  Aynaya bakınca karşımdakini farklı biri olarak görüyorum

Nedense aklıma bu film geldi.
  • Bu herkese olan birşeydir beyler.Şimdi gidin özellikle boy aynasına 1.5 metre uzakta durun.Gözünüzün içine 30 saniye baktıktan sonra vücudunuza saçınıza ne biliyim kolunuza filan

bakın, ama bu süreç içinde sakın gözünüze bakmayın.10 saniye kendinizi inceledikten sonra gözünüze bakmanızın sırasıdır.Çünkü o ordadır

• quote:

Merhaba arkadaşlar bende böyle bi sorun oldu bugün?

Aynaya bakınca karşımdakini farklı biri olarak görüyorum. Sanki karşımdaki farklı biriymiş gibi geliyor.

inanır mısın bilmem ama cinlerle alakalı diye duymuştum.
  • Merhaba arkadaşlar dün bi güzel uyudum. Bugün kalktım yine hissediyorum gibi ama hiç kafaya takmıyorum şuan sanırım üzüntüden,sıkıntıdan.

• Banada oluyor arada bir, ayrıca ben arada bir kendimi başka birisi gibi sanıyorum piskolojim bozuluyor bir anda üzülüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.