Şimdi Ara

Aynı anda 3g modem ve wireless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3g vodem bağlantımda firefoxsu kablosuz bağlantı için exploleri kullanmak istiyorum terside olabilir bu mümkün mü? yardımcı olursanız sevinirim

• güncel
  • Mümkün değil. Mutlaka iki bağlantıyı aynı anda kullanmanız gerekiyorsa sanal bir işletim sistemi kurup Wi-Fi ile sanal bilgisayar üzerinden, 3G ile asıl işletim sistemi üzerinden işlem yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer32

Arkadaşlar 3g vodem bağlantımda firefoxsu kablosuz bağlantı için exploleri kullanmak istiyorum terside olabilir bu mümkün mü? yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım 3g vodemi tanıtabildin mi? laptol mu senin pc, masa üstümü?
    benim masa üstünde sorun yok tanıttım çalışıyor bağlanıyorum.
    ama laptopa yükleyemedim. vihaz yok diye hata veriyor.
    acaba neden olabilir. bilen varsa yardım edebilirmi arkadaşlar.?(laptopta vista kullanıyom, masa üstünde XP var)
    işletim sistemleri arasında fark olurmu acaba.
  • İşletim sisteminden kaynaklı bir problem olduğunu sanmıyorum.

Şayet elinizdeki cihaz turkcell ise ve onunla vodafone filan kullanmaya çalışıyorsanız, dolayısıyla başka bir yazılım yüklemeniz gerekiyor. Ancak burada öncelikle modemin kendi içerisindeki yazılımı kurup, sonrasında diğer sim kartı kullanabilmek için üreticinin sitesinden edindiğiniz yazılımı kurmanız gerekiyor.

Çünkü modemi sisteme tanıtan yapılandırma dosyaları, modemin içerisindeki yazılımda bulunuyor...
  • evet sorun yazılımda galiba. vodofone vodemde kendi içinde 4 tane dosya var, modemi takınca .exe dosyası otomatik çalışıyor.
    xp'de iken .exe ilk kurulurken çalışıyor, kuruyorum, diğer seferlerde modemi takınca sadece vodem arayüzü çıkıyor "cihaz algılandı" diyor ve bağlamıyom.
    ama vistada her modemi takışımda .exe dosyası tekrar açılıyor kurulum yapmam gerekiyor. halbuki bir önceki seferde kurulmuştu, hatta masa üstünde "SMS" ve "Vodafone Mobile Broadband" diye iki kısayok duruyor. ama yine kurdurması demkki öncesinde doğru yüklenmediğininden sanıyorum.

XP ile vistanın donanım bilgilerini eşleştirdim hepsi aynı ama bir sorun var. proğramnı birine sordum. O'da "modemdeki vistanın sürücüsü değildir ondan her seferinde doğrusunu yüklemen için tekrar kurulum istiyor" dedi. sonra "ya vista sürücüsünü bulacan dedi yada VirtualBox XP sanal işletim kurup oradan çalıştıracan" deyince soğudum bu işten.

• Merhaba,

Vodefone'un sitesinden şikayetini içeren, sorunun detaylı açıklamasıyla beraber bir mesaj yazarsanız, yardım edeceklerini düşünüyorum.

Ama öyle virtual box kur, xp'den bağlan filan işi değil, onu biliyorum en azından...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maslan41

quote:

Orijinalden alıntı: sezer32

Arkadaşlar 3g vodem bağlantımda firefoxsu kablosuz bağlantı için exploleri kullanmak istiyorum terside olabilir bu mümkün mü? yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım 3g vodemi tanıtabildin mi? laptol mu senin pc, masa üstümü?
    benim masa üstünde sorun yok tanıttım çalışıyor bağlanıyorum.
    ama laptopa yükleyemedim. vihaz yok diye hata veriyor.
    acaba neden olabilir. bilen varsa yardım edebilirmi arkadaşlar.?(laptopta vista kullanıyom, masa üstünde XP var)
    işletim sistemleri arasında fark olurmu acaba.

tanıttım kardeş sorun yok ikiside bağlı görünüyor fakat arada kablosuz kopuyor vını kullanmamın sebebi o hattın kopmaması lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.