Şimdi Ara

aynı anda bir kaç kitap okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mantıklı mı? bazen kitaptan sıkılıp başka kitaba başlamak istiyorum ama daha önce hiç denemedim, romanlar karışır mı acaba? siz aynı anda 1-2 kitap mı okuyorsunuz yoksa bir kitabı bitirmeden diğerine asla geçmiyor musunuz?

• Aynı anda 2 kitap okuduğum olmuştu. Romanlar karışmıyor ancak tavsiyem bir kitabı özümseyerek , anlayarak okuyup diğerine geçmeniz. Kitaptan sıkılıp diğerine geçmek arada bende de oluyor hocam. Baktınız sarmıyor diğerine geçin okuyun. Ama bıraktığınız kitaba çok ara verdiyseniz de o kitaba baştan başlamakta yarar var.
  • Romanları tek tek okuyorum ama kurgu dışıları 3-4 tane bile okuduğum oldu ama genel olarak aynı tür okumuyorum biri tarih biri felsefe
    biri roman olur
  • Farklı türlerde kitapları aynı anda okuyorum çoğu zaman, ama aynı anda iki roman pek de makul olmayabilir.
  • Evde bir kitap okuyorum. Bir de işe veya başka bir yerlere giderken farklı bir e-kitap okuyorum. Yani 2 kitabı aynı anda okumak rahatsız etmiyor beni. Kafa karıştırmıyor. Tabi yine de her ikisinin farklı kulvarlarda olmasına dikkat ediyorum.
  • 2 roman aynı anda okunmaz ama 1 romanın yanına roman hariç başka kitaplar ekleyebilirsin örnek kişisel gelişim kitabı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence 2 polisiye ya da gerilim vs okunabilir ya da 1 roman 1 bilim felsefe vs ama iki klasik aynı amda okunmamalı bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Bence 2 polisiye ya da gerilim vs okunabilir ya da 1 roman 1 bilim felsefe vs ama iki klasik aynı amda okunmamalı bence

1 roman 1 felsefe yapıyorum şu an. iki klasik okumama konusunda sonuna kadar haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

Bence 2 polisiye ya da gerilim vs okunabilir ya da 1 roman 1 bilim felsefe vs ama iki klasik aynı amda okunmamalı bence

1 roman 1 felsefe yapıyorum şu an. iki klasik okumama konusunda sonuna kadar haklısınız.

Klasikler bence yavaş yavaş,tadını çıkararak okunmalı.Çanlar Kimin İçin Çalıyor û okuyorum,sırada suç ve ceza var normalde 2 kitabı aynı anda okuyabilirim ama böyle önemli kitaplar sessiz ortamda okunmalı ve başka bir kitapla okunmamalı,zevki çıkmaz.

• Suç ve cezayı 6 günde bitirmiştim. Sıkılıp yarıda bırakanları vallahi anlamıyorum, keşke yavaş yavaş bitirseydim
  • quote:

Suç ve cezayı 6 günde bitirmiştim. Sıkılıp yarıda bırakanları vallahi anlamıyorum, keşke yavaş yavaş bitirseydim

Hocam ben de okumak için can atıyorum :D

Aslında Karamazov kardeşleri alacaktım ama daha iş bankasınınkini bulamadım olduğum yerde olmazsa kütüphaneye bakıcam

Suç ve Ceza,Karamazov Kardeşler,Sefiller,Savaş ve Barış şeklinde gidicem.

Tahmin edeceğiniz gibi klasiklere yeni başladım :D

• Olmuyor be hocam bir noktadan sonra ikisi de aksıyor. En makulü birini bitirip diğerine başlamak.
  • quote:

quote:

Suç ve cezayı 6 günde bitirmiştim. Sıkılıp yarıda bırakanları vallahi anlamıyorum, keşke yavaş yavaş bitirseydim

Hocam ben de okumak için can atıyorum :D

Aslında Karamazov kardeşleri alacaktım ama daha iş bankasınınkini bulamadım olduğum yerde olmazsa kütüphaneye bakıcam

Suç ve Ceza,Karamazov Kardeşler,Sefiller,Savaş ve Barış şeklinde gidicem.

Tahmin edeceğiniz gibi klasiklere yeni başladım :D

Suç ve Cezayı aldım başlamak nasip olmadı aynı seriyi ben de almak istiyorum İş Bankası yayınlarını çok methettiler.

• Eger roman türündeyse neden olmasin. Soyle dusunelim ayni anda 2-3 yabanci diziyi takip edip olaylari karistirmiyorsak kitap icinde bu yapilabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: titanichay

Eger roman türündeyse neden olmasin. Soyle dusunelim ayni anda 2-3 yabanci diziyi takip edip olaylari karistirmiyorsak kitap icinde bu yapilabilir

su an 1 felsefe (tanriya karsi soylev)

1 bilim (homo sapiens - yarim kalmisti)

1 fantastik seri(kara kule serisi)

ayni anda okuyorum güzel oluyor. belki bir de polisiye eklerim

• Okunabilir tabii. Ben sıkılınca geçiyorum diğerine. Öyle bitirmek için uğraşırsam işkenceye dönüyor. Ama okunan kitap romansa ve uzun süre okunmazsa kötü oluyor. Baştan başlamak gerekiyor. Ama sonra da tekrar başlamaya insan üşenebiliyor. O yüzden başka kitaba yönelebilme ihtimali var. Gerçi yazmışsınız bile ama dediğiniz felsefe/roman vs gibi ayrı tür okumak daha iyi.
  • Aynı anda 2 roman okuman imkansıza yakın bir şey çünkü beyin iki kitaba odaklanamıyor ve bir kitabı elemek zorunda kalıyorsun. Roman dışında küçük hikayeler veya felsefik şeyler okuyabilirsin

• Kafa karışıklığı olur gibi geliyor bana. Okumuyorum aynı anda 2 kitap.

• Aynı anda iki kitap okuyorsam, genellikle biri yabancı dil ( İngilizce) diğeri Türkçe oluyor.

Bu durumda kafa karışıklığı yaşamıyorum.

• 6 kitaba kadar aynı anda okunabilir.

Baba - Suç ve Ceza - Kelebek kitaplarını aynı anda okumuştum. Bir sıkıntı çıkarmaz.

Birkaç birleşik yazılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.