Şimdi Ara

Aynı anda çalan 2 telefon ve Aile içi paylaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
26.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu iki durum hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Aile içi paylaşımları hiç bir yerde göremiyorum. Gerekli hesapları biribirine bağladım. Ancak ne daha önce satın alınanlar içinde nede o uygulamayı satın alma aşamasında çıkmıyor.

Diğer bir konu ise 2 tane telefon var aynı hesaba kayıtlı teki iş için teki kişisel hattım takılı. İş telefonu aranınca eğer telefonlar wifiye bağlı ise ikiside çalmaya başlıyor istediğimden cevap verebiliyorum. Bu durumu kapatmak için icloud içinde bir ayar yok

• Yapay Zekanın Yanıtı

İki iPhone Aynı Anda Çalıyor: Aile İçi Paylaşım ile Sorunu Çöz

İki iPhone'unuz varsa ve bunlar aynı anda çalıyorsa, muhtemelen aynı iCloud hesabını kullanıyorsunuzdur. Bu, özellikle Aile İçi Paylaşım özelliği etkinleştirilmişse yaygın bir sorundur.

Aile İçi Paylaşım, aile üyelerinin App Store, iTunes ve iCloud saklama alanını paylaşmasına olanak tanıyan kullanışlı bir özelliktir. Ancak, aynı zamanda aynı anda çalan iPhone'lara da yol açabilir.

Sorunu Çözmek İçin Adımlar:

1. iCloud Ayarlarını Kontrol Edin: Her iki iPhone'da da iCloud ayarlarını kontrol edin ve aynı iCloud hesabını kullandığınızdan emin olun.
    2. Aile İçi Paylaşım'ı Devre Dışı Bırakın: Aile İçi Paylaşım özelliği etkinse, geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.
    3. iCloud Hesabından Çıkış Yapın: Her iki iPhone'da da iCloud hesabınızdan çıkış yapın ve ardından tekrar oturum açın.
    4. iPhone'ları Yeniden Başlatın: Her iki iPhone'u da yeniden başlatın. Bu, sorunu çözebilecek geçici hataları gidermeye yardımcı olabilir.
    5. Apple Destek ile İletişime Geçin: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Apple Destek ile iletişime geçmeniz gerekebilir.

Bu adımları izleyerek, aynı anda çalan iki iPhone sorununu çözebilir ve Aile İçi Paylaşım özelliğinden sorunsuz bir şekilde yararlanmaya devam edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı sorunu bende iPad iPhone arasında yaşıyorum. Şimdilik çözüm olarak wifi kapamakta buldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar altında hiç bir yerde bi seçenek bulamadım sanırım şuan başka çare yok.
  • Ayarlar/facetime/ altinda hucresel aramalari kapatin denendi calisiyor

• Takip

• Ben de aile paylaşımını açtım fakat herhangi bir çözüme ulaşamadım. Arkadasın satın aldıklarını göremiyorum. Nasıl olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

Ben de aile paylaşımını açtım fakat herhangi bir çözüme ulaşamadım. Arkadasın satın aldıklarını göremiyorum. Nasıl olacak

Bir süre sonra App Store satın alınanlar kısmı değişiyor. Orada sizin ve diğer üyeler çıkıyor hangisine basarsanız atın alınanları görebiliyorsunuz. Veya direk uygulama alacağınız zaman aile üyeniz bunu zaten almış diyip direk indiriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun var bende de çözüm için takip ediyorum...
  • Bende de aynı sorun var. Eşimin telefonu ile benim telefonum aynı wireless hattına bağlıyken aramalarda ikisi de aynı anda çalıyor. Bütün telefon trafiği altüst oldu.

• gurnur G kullanıcısına yanıt
    Facetime ayarlarından biribirinizin numarasındaki tiki kaldırmayı dener misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Facetime ayarlarından biribirinizin numarasındaki tiki kaldırmayı dener misiniz?

Teşekkür ederim. Ayarlar/FaceTime/iPhone Hücresel Aramalar'ı kapatınca sorun çözüldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

Ben de aile paylaşımını açtım fakat herhangi bir çözüme ulaşamadım. Arkadasın satın aldıklarını göremiyorum. Nasıl olacak

Konuyu canlandıralım...

Aile paylaşımı konusunda aynı sorun bende de var. Aile paylaşımını açtım, eşimin telefonu ve ipad i aile paylaşımına dahil ettim. Satın aldığım uygulamaların da aile paylaşım desteği var. Ancak ne eşimin telefonunda ne de ipad de uygulama paylaşımda görünmüyor. Çözümü olan var mı...
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasin ama menude bu secenegi gordum ayarlar-telefon sekmesi altinda
     Aynı anda çalan 2 telefon ve Aile içi paylaşım

• çağrı geçmişi de 2 telefonda aynı bunuda kapatabiliyor muyuz.

• selam arkadaşlar iphoneleriniz aynı anda çalıyorsa çözüm çok basit face veya hücresel ağ değil.

ayarlar/telefon zaten hemen karşınıza çıkacak sağ taraftan kapatın bu kadar.....

tüm iphonecilere kolay gelsin
  • bu dediğimden sonra zaten çağrı geçmişi die bişey kalmayacaktır....
  • Handoff aradığınız olay

Genel kategorisinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.