Bildirim
Aynı anten girişine 2 receiver bağlamak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Anten girisine iki receiver baglayamazsin ama su sekilde yapabilirsin; biriyle seyrederken diger receiver kapali kalmasi gerekiyo ve diger sahip oldugun receiver de (ant out) cikisi olmasi gerekiyo. Eger bu dediklerim tamam diyosan sana tarif edebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yakisikli_ch
Anten girisine iki receiver baglayamazsin ama su sekilde yapabilirsin; biriyle seyrederken diger receiver kapali kalmasi gerekiyo ve diger sahip oldugun receiver de (ant out) cikisi olmasi gerekiyo. Eger bu dediklerim tamam diyosan sana tarif edebilirim.
Tamamdır elbette birini seyrederken öbürü kapalı durur sorun yok -
Tamamdir baglanti cok basit zaten. simdi baglanti su sekilde.:
-dsmart oldugu gibi kalsin digeri icin anten kablosunu dsmart cihazinin anten out kismindan alip diger cihazin anten in kismina bagliycaksin. Hepsi bukadar sonra tak calistir.Bu kadar basit :)) Eger istersen resimli anlatim yollayabilirim
Çok teşekkürler , ben usb çoklayıcı gibi bir parça olabileceğini düşünmüştüm yanılmışım demekki.Bu şekilde dsmart ı kapatmamak gerekir ama değilmi digitürkü açınca otomatik dsmart kesilip digitürk emi geçer görüntü -
Hayir hangisini seyretmek istiyorsan önce digerini kapali tutman gerekecek ama sadece kumandadan kapat.
quote:
Orijinalden alıntı: yakisikli_ch
Hayir hangisini seyretmek istiyorsan önce digerini kapali tutman gerekecek ama sadece kumandadan kapat.
Teşekkür ederim yardımlarınız için
Rica ederim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X