Şimdi Ara

Aynı bilgisayarda 2 Ko nasıl açıyorduk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eskiden bunun bir yolu vardı. internette biraz araştırdım multiko fln diye bir program buldum. Güvenemedim indirmedim. Çift Ko açmak için ne yapabiliriz, bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?

• Process Explorer indir Programı açtığında View den Show Lower Pane e tıkla. Knight Online seç Mutant lardan \Sessions\1\BaseNamedObjects\KnightOnlineClient e sağ tıkla Close handle yap gelen şeye tamam tıkla 2 client açarsın eğer daha fazlasını istiyosan birinci exe ye yaptıgını diğerine de uygula öyle öyle açabilirsin.

E.kart : Gigabyte geforce 8500 gt
    ram : 2gb

3 ko da yavaş yavaş kasmaya başlıyor
  • Ben unutayım en iyisi,sistem gereksinimi aşıyor beni. Yinede sağol..
  • amd athlon 2100+ (normalde 12x133= 1667mhz ama oc ile 15x133=1995mhz de calistiriyorum)
    2x512 mb ddr 400
    256 mb geforce fx 5500

tek oturum uzerinden multi client veya process explorer ile acinca ya pc kitleniyor ya da mavi ekran hatasi aliyorum ama 2 oturum uzerinden BES ile (battle encode shirase, islemci yukunu azaltan programla) 2 ko gayet duzgun sekilde kasmadan calisiyor.
  • BİLGILER ICIN TESEHKKURLER 3 GUNDUR MVWAREWORKSTATION KURMAYA CALISIYORUDUM KURUYORDUM FAKAT NET SANAL PC YE GEL MIYORDU BU BILGILER SAYESINDE 2 DAKKADA HALLETTIM
  • 512 Ram (2x256)
    128 Ekran Kartı GeForce 6200
    3.0 İntel İşlemci

2 Tane Açıyorum
  • 2.8 cpu, 512 ram, 128 ekran kartıyla çok kasma olurmu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır dabılyucum oyuna ilk girince 2clientten birkaç dakka olur kasma sonra baya iner
  • Herşeyi kapadım, çözünürlüğüde en aza indirdim oyunun. 2. clientte select chara girerken pc reset atıyor..
  • allah allah

arkadasta war 512mb ram 128mb ekran kartı falan cart curt rahat oynuyor
  • wmware adlı program en iyi si bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.