Şimdi Ara

Aynı dosyadan iki tane olanı silme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstü, notebook ve harici harddisk olmak üzere üç farklı lokasyonda dosyalarım var. Harici harddiski genelde yedekleme amacıyla kullanıyorum. Çalışmalarımın bir kısmı masaüstünde bir kısmıda notebookta. Bazı dosyaların en güncel hali masaüstünde bazılarının güncel hali ise notebookta var. İlk olarak çalışmalarımın güncel dosyalarının hem masaüstünde hemde notebookta olmasını istiyorum. İki bilgisayar arasındaki senkronizasyonunu nasıl sağlayabilirim?

İkinci sorum ise bazı dosyalardan ikişertane (veya daha fazla kopya) var. İkinci kopyalarını bulup harddisklerde temizlik yapmak için hangi programı tavsiye edersiniz?

teşekkürler. İyi akşamlar.

• EasyCleaner.
  • aynı sorundan bende de var. team viewer ile halletmeye calısıyorum bazen ama genede ofiste de evdede pc yi actıgımda her iki tarafta da aynı dektop aynı dosyaları istiyorum nasıl yapacagız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigmoid

İkinci sorum ise bazı dosyalardan ikişertane (veya daha fazla kopya) var. İkinci kopyalarını bulup harddisklerde temizlik yapmak için hangi programı tavsiye edersiniz?

teşekkürler. İyi akşamlar.

Dosyalar için Duplicate Finder diye Internetten aratırsan bulabilirsin, pek dosya ile işim olmadığından hangisi iyidir bilemiyorum, ama resimler için ise en iyilerinden biri VisiPics'dir. http://www.visipics.info/index.php?title=Main_Page

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 7 Ocak 2013; 12:22:18 >

• windows 7 deki sync centeri kullanabilen oldu mu acaba ? ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.