Şimdi Ara

aynı fiyata avensis mi megane sporttourer mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzun süre 2000cc 150HP 200Nm Avensis kullanmış birisi olarak,

2000 motorun bile anca yettiği ve 90la gitsem dahi 10 litre benzin tükettiği bir kasayı, 1.6 nasıl kaldıracak çok merak ediyorum.

Renault Megane Sport Tourer'e laf etmişsiniz ama üzerindeki motor, 1600cc klasmanındaki en iyi dizel motor. 130 HP 320Nm.

Avensis'e LPG de taktırsanız tüketiminiz her halükarda çok yüksek olacak, arabaya binmeye korkacaksınız. Benim fikrim kesinlikle Megane.
  • Severim SW araçları ancak bu ikisi arasında Avensis alır. Ama yukarıdaki yoruma katılıyorum D sınıfı olarak bakarsak Avensis değil de başka alternatifler de düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chupin

avensis kullanan arkadaşlara sormak istiyorum:Araç yere çok mu yakın,altını sürttüğünüz oluyor mu? Bulunduğum şehirde ara ara çukur ve tümsekler mevcut,çok yoğun kış yaşanıyor.

corolladan daha yuksek oyle kolayca alti carpmiyor bu konuda cekinceniz olmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iste sacma sapan bi ulkede yasamasak bole sapla saman karsilastirilmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki Avensis
  • 63k fiyat olmasa megane, fiyat yüzünden avensis
  • Yakıt konusunu unutmak istiyorsanız Megane yok sorun değil diyorsanız kalan her şey için Avensis.
  • D sınıfı benzinli bir araç ile C sınıfı dizel bir araç arasında kıyaslama yapmak pek mantıklı olmaz...Az km yapıyorsanız segment farkı ile tercih Avensis... Çok km yapıyorsanız tercih Megane ST olmalı. Son olarak eğer LPG uygulamasına sıcak bakıyorsanız tek tercih olarak Avensis olur bence.

Dilerim sizi memnun edecek bir tercih yaparsınız.

Bu arada 60K Renault verilmez diyen arkadaşlar, önce bir 0 km araç fiyatlarına baksınlar. Sonrada gidip Megane ST inceleyip öyle yorum yapsınlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.