Şimdi Ara

AYNI MHZ VE CL DEĞERLİ FARKLI MARKA RAMLERİN ÇALIŞMAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BAŞLIKTA DA BELİRTTİĞİM GİBİ BİR ADET KİNGSTON MARKA 4 GB 2400 MHZ CL 17 RAMİMİN YANINA CİRCİUAL RAM ALDIM, ALDIĞIM RAM DE KİNGSTON İLE BİREBİR AYNI VOLTAJ DEĞERLERİNE KADAR. ANCAK İKİSİNİ BİRLİKTE TAKTIĞIMDA EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR, PC ÇALIYOR AMA AÇILMIYOR ANLAYACAĞINIZ. BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ VAR MI, ANA KARTIM EX-A320M-GAMİNG, RYZEN 5 2600 İŞLEMCİ, RX570 EKRAN KARTI.

• Doğru slotlara taktığından emin misin hocam peki? 1. ye taktıysan 3. ye, 2. ye taktıysan 4. ye takacaksın. Aynı renklere taktın mı öyle söyleyeyim ben sana.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Icinde bazi degerler var mesela 17 16 16 38 falan diye biostan bak onlar ayni degildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

Icinde bazi degerler var mesela 17 16 16 38 falan diye biostan bak onlar ayni degildir
    Onları tam bilmiyorum hocam bi biosu kurcalarım şimdi olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROHNET

Doğru slotlara taktığından emin misin hocam peki? 1. ye taktıysan 3. ye, 2. ye taktıysan 4. ye takacaksın. Aynı renklere taktın mı öyle söyleyeyim ben sana.
    Evet hocam yeni aldığım ram iki adet aynı marka model zaten onları aynı renklere taktım. Eski kingston marka rami de boşta kalan iki slotta da denedim çalışmadı yine. çok sorun değil en kötü satarım ama çalışsaydı da çok sevinirdim
  • Sonradan aldığın ram anakartı desteklediği ram modelleri arasında yer alıyor mu ona bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BED3C3818

Sonradan aldığın ram anakartı desteklediği ram modelleri arasında yer alıyor mu ona bak.
    Sonradan aldığım ramler çalışıyor zaten onlarda sıkıntı yok. Kingstonu takınca açılmıyor pc.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.