Hangi lise veya uni hocam vehbi koc ilkokul mezunu diye biliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynı okulda okumaktan gurur duyduğunuz okulunuzun mezunu bir ünlü yazın (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam 60'lı bir martıyım diyin kalpten gideyim burada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara Atatürk Lisesi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kimden bahsettiğinizi bilmiyorum ama aynı isimde bir üniversite yok diye biliyorum. :)
instagram'da ne zaman Atatürk'e küfür hakaret eden birini görsem nickinin sonunda 61 oluyor. Trabzon'da moda mı atatürk düşmanlığı merak ettim
-
hocam ben aslen trabzonlu değilim.ailemin işi nedeniyle liseyi trabzonda okudum ama dediğiniz gibi Atatürk düşmanlarının büyük kısmı dediğiniz bölgeden çıkıyor ama Atatürk sevdalısı da çok oralarda.
Istanbul erkek lisesi mi?
tırın tırın sinan
En değerli bulduğum ve ilham aldığım mezunumuz Hasan Ali Yücel.
Cem yılmaz
Sadece Trabzon mu sence :D Trabzon Rize Bayburt (Eskişehir Ankara dışında) komple iç Anadolu Sakarya Afyon yani Türkiye’de senin dediğin gibi bir sürü yer var ne yazık ki.
Trabzon ve rize'de aşırılık var. Rum, gürcü ve laz yoğunluğundan dolayı sanırım. Vatan hainliği konusunda güneydoğu'dan daha beterler aslında. Kim bilir kaçının dedesi istiklal mahkemelerinde asıldı.
-
Ya ben pek ondan olduğunu düşünmüyorum mesela iç Anadolu büyük çoğunluk Türkmen boylarından oluşuyor ancak Atatürk düşmanlığı konusunda Karadenizden çok daha beter durumda
Doğu ve güneydoğu için bir şey söyleyemem burada durum biraz karışık çünkü Kürtlerin dincisi Kürt milliyetçisidir ancak bizim Türklerin dincisi hard Arap milliyetçisidir İç Anadolu’da çoğunlukla bu tiplerden oluşuyor
Hangi dönem mezunusunuz hocam?
Benim mezun olduğum liseden hiç ünlü yok ya da ben bilmiyorumdur
21 hocam
Bilkentte 3 gündür 60. Yıl tişörtüyle dolaşıyorum (2 tane var)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X