Şimdi Ara

AYNI ÖZELLİKTEKİ BİRDEN FAZLA BİLGİSAYARA SİSTEM KURULUMU??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
6.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

techcentre
    ayni sorun linux tada var, disk isleri icin en iyisi DOS
    ayrica ghostun windows a kurulaninin asli amaci ghostserverlik yapmak, zaten kurmuyoruz.
    ilgili dos-ghost larda zaten o paketlerin icinden cikiyor.

ilk mesajimda linkini verdigim ghost8 i deneme neticelerini merak ediyorum. (3mb)

zaten ondan sonra Ghost 2003 DOS'u acronis le birlikte çope atarsin diye bekliyorum.

Bir sonraki bilgisayar partisinde deneyeceğim Ghost8'i ancak yukarıda iso halinde verdiğiniz dosyayı Ghost8 sanmıştım ancak içinde sadece resimli anlatımlar ve görünüş itibariyle Ghost2003'ten Ghostwalker haricinde bir fark göremedim. Şu an itibariyle Ghost2003'te gördüğüm avantajların Ghost8'de olup olmadığını merak ediyorum.
    1-Ghost2003 disketten boot yapacak kadar küçük
    2-Ghost2003'ün başı SATA disklerle belada ve sadece IDE'lerle rahat çalışıyor. Ghost8'in bu tür handikapları varmı?
    3-İngilizce güncel teknik forumlarda (ücretli üyelikli) halen Ghost2003 en iyi olarak gösteriliyor.

Ayrıca benim arada sırada ihtiyaç duyduğum mükemmel bir CD var. Spotmau Powersuite 2008. Bilmem hiç duydunuzmu ancak rüştünü açık ara ispatlamış bir cd bu. Hiren's Boot CD gibi basit bir şey değil. T@rrentspy'da sadece 2007 (90MB) versiyonu var mutlaka denemeni tavsiye ederim. Şu an 2008 versiyonu satışta ancak herhangi bir yerde bulamadım şu an. İçindeki araçlarla tek başına bu Cd bir teknik elemanın işlerini fazlasıyla görebilecek türde. Ürtetici firma web sitesinde müşterilerinin büyk firmalar olduğu belirtiliyor ve bunlardan biri olan Boeing'i referans olarak gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techcentre -- 1 Ocak 2008; 5:02:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: techcentre
    Bir sonraki bilgisayar partisinde deneyeceğim Ghost8'i ancak yukarıda iso halinde verdiğiniz dosyayı Ghost8 sanmıştım ancak içinde sadece resimli anlatımlar ve görünüş itibariyle Ghost2003'ten Ghostwalker haricinde bir fark göremedim. Şu an itibariyle Ghost2003'te gördüğüm avantajların Ghost8'de olup olmadığını merak ediyorum.
    1-Ghost2003 disketten boot yapacak kadar küçük
    2-Ghost2003'ün başı SATA disklerle belada ve sadece IDE'lerle rahat çalışıyor. Ghost8'in bu tür handikapları varmı?
    3-İngilizce güncel teknik forumlarda (ücretli üyelikli) halen Ghost2003 en iyi olarak gösteriliyor.

Ayrıca benim arada sırada ihtiyaç duyduğum mükemmel bir CD var. Spotmau Powersuite 2008. Bilmem hiç duydunuzmu ancak rüştünü açık ara ispatlamış bir cd bu. Hiren's Boot CD gibi basit bir şey değil. T@rrentspy'da sadece 2007 (90MB) versiyonu var mutlaka denemeni tavsiye ederim. Şu an 2008 versiyonu satışta ancak herhangi bir yerde bulamadım şu an. İçindeki araçlarla tek başına bu Cd bir teknik elemanın işlerini fazlasıyla görebilecek türde. Ürtetici firma web sitesinde müşterilerinin büyk firmalar olduğu belirtiliyor ve bunlardan biri olan Boeing'i referans olarak gösteriyor.

1) ghost8 o kadar kucuk diil
    2) kullanmadim bilmiyorum ve cevap verildi
    3) kullanmadim bilmiyorum

kendi cdimi kendim yaptim, hazir yapilanlara ihtiyacim hic olmadi, hele hele paraverilene hic ihtiyacim olmadi.

• elimde dosta çalışan PQDI diye bir program var acaba bunun yeni sürümü var mı Ghostwalker ı bunun üzerinde çalıştırabilirmiyim ntfs diskleri görebilmek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: vurucu

elimde dosta çalışan PQDI diye bir program var acaba bunun yeni sürümü var mı Ghostwalker ı bunun üzerinde çalıştırabilirmiyim ntfs diskleri görebilmek için

• neden kızıyosun ya eskiden bunu kullanıyordum
  • quote:

neden kızıyosun ya eskiden bunu kullanıyordum

bi de düşün bakalim niye gülüyorum.
    dediklerimi yapmadan, deneme yapmadan ve baska seyleri yaparak soru soruyorsun. Bu durumda yaptigin diger seyleri onlari bilenlere sormalisin. Benim gozumde senin sorunun cozuldu. Yeni bisi olursa tabi yardim ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 1 Ocak 2008; 14:12:22 >
  • ya nero ile cd yazmada sorunum var kaç kere cd yaktım ve elimde boş cd kalmadı özellikle nero kullanıyorum (yada kullanmaya çalışıyorum) bir türlü istediğimi yapamıyorum senin söylediklerini beceremedim işin açıkcası
  • quote:

ya nero ile cd yazmada sorunum var kaç kere cd yaktım ve elimde boş cd kalmadı özellikle nero kullanıyorum (yada kullanmaya çalışıyorum) bir türlü istediğimi yapamıyorum senin söylediklerini beceremedim işin açıkcası

ilgili nero ile cd yazamaman söylediklerimi becerememen diil,
    cd yazma problemin oldugunu gosterir.

madem aciklamalarim az geldi
    http://forum.donanimhaber.com/m_20042288/tm.htm
    burdan devam edersin.

• en son gönderdiğin ghost 8 v3 ü cd çekebildim gayet güzel çalıştı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurucu -- 3 Ocak 2008; 0:59:56 >
  • Güzel bilgilendirme....
  • quote:

Orjinalden alıntı: techcentre

Evet elimde 2007 Full olarak var ve güzel bir cd...

Linkide mevcut...

2008 olana bakim bulursam buraya eklerim.....

• bu konuyla ilgili tekrar bir sorum olacaktı
    bilgisayarların cd romları yok direkt imajı ağdan atabiliceğim bir sistem varmı????
  • yani şunu soruyorum hiç birşeyi söküp takmadan harddisk cd rom bu imajları xp üzerinden nasıl atabilirim??
  • quote:

yani şunu soruyorum hiç birşeyi söküp takmadan harddisk cd rom bu imajları xp üzerinden nasıl atabilirim??

ghost ile. ağdan yapıldığını cok gordum, ama kendim hic yapmadim. Zaten ghostun cok eski versiyonlarindan beri asil amaci budur. Ghost11 tavsiye ederim. Nasil yapildigini cozdukten sonra gelir burada bir tanitim yaparsin artik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

quote:

yani şunu soruyorum hiç birşeyi söküp takmadan harddisk cd rom bu imajları xp üzerinden nasıl atabilirim??

ghost ile. ağdan yapıldığını cok gordum, ama kendim hic yapmadim. Zaten ghostun cok eski versiyonlarindan beri asil amaci budur. Ghost11 tavsiye ederim. Nasil yapildigini cozdukten sonra gelir burada bir tanitim yaparsin artik.

ethernet kartının dos sürücüsünü device olarak tanıttığınızda ghost da peer to peer menüsü aktif oluyor. tabii iş bununla bitmiyor birde ağda bir dhcp server olması gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usturlab

ethernet kartının dos sürücüsünü device olarak tanıttığınızda ghost da peer to peer menüsü aktif oluyor. tabii iş bununla bitmiyor birde ağda bir dhcp server olması gerekiyor.

bu olmadan olmazmı daha açık yazarmısın
    ben imaj dosyasını oluşturup bunu diğer bilgisayarların d sürücüsüne kopyalasam
    disket sürücüleri var disketlede açıp bu imaj dosyalarını kurabileceğim bir programram lazım
    ghost un dos versiyonu bunu yapıyor fakat disket sürücüler verimli çalışmıyor
    sadece açılışta kullanmayı düşünüyorum
    açtıktan sonra ghost u da imaj dosyasıyla birlikte d sürücüsüne atabilirmiyim??
    ve ordan çalıştırabilirmiyim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.