Şimdi Ara

** AYRAN BAĞIMLILARI KULÜBÜ **( 2 günde 114 üye ile hızla büyüyoruz)200.kişiye 1 aylık ayran bedava! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 9 Temmuz 2007; 2:06:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

16MSJ atılmış We 76Üye

evet benim de dikkatimi çekti
  • Ulen ilker yapmıssın yapacağını
  • hakkaten çok hızlı büyüyoruz 16 mesajla 76 üye yapabiliyor ayran bağımlıları çok hızlı biri bizi durdursun canım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hYsTrYaAtTacK

hakkaten çok hızlı büyüyoruz 16 mesajla 76 üye yapabiliyor ayran bağımlıları çok hızlı biri bizi durdursun canım

Ewt ne demessin demi
    Hepimiz ayrancı olup çıktık
  • yaz benide hcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: HitMeBaby

quote:

Orjinalden alıntı: hYsTrYaAtTacK

hakkaten çok hızlı büyüyoruz 16 mesajla 76 üye yapabiliyor ayran bağımlıları çok hızlı biri bizi durdursun canım

Ewt ne demessin demi
    Hepimiz ayrancı olup çıktık

benim korkum klub kurucusunun tüm forumu buraya üye yapacağı aziz yıldırımın her dogan çocuğu fener üyesi yapmak istemesi gibi

• Bende ayrancıyım. Milli içeceğimiz ayran.

Bir şeyler atıştırırken, karnımızı doyururken tek içecek ayran, ayran olmassa meyve suyu, meyve suyu olmazsa çay.

Farkettiniz mi listede kola yok, neden? Çünkü sağlığa zararlı. Vücudunuzdan atmak için hergün binlerce nefes alıp veriyorsunuz ama kolanın içinde o kadar çok var ki hemde hemen kana karışıyor. Ne mi bu tabi ki karbondioksit. üstüne birde asit hemde kimyasal boya ve tatlandırıcılar ile birlikte içine birde kafein katıyorlar ohh, mis gibi zehir yuvası maaşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviAteş -- 9 Temmuz 2007; 2:27:31 >
  • Dolaptan çıkmış buz Ayran. Böyle içerken boğazların soğukluğundan ağrıyacak, içtikçe içesin gelecek. Peeeh beee olsada içsem.
  • yaz onada yaz
  • Ayran beni felaket bozuyor, ırsi olsa gerek. 1 bardak ayran, ya da 4-5 kaşık sarımsaklı yoğurt olduğum yerde uyuyakalmam için yeterli, o yüzden ayranı sadece yatmadan 5-10 dakka evvel içerim
  • Benide ekle.Hamburgerinde donerinde yanında gidn yegane içecek...
    Kolayı sevmiyo değilim ama ayranın eri bambaska...
  • Ayran gibisi varmı be!

Ekle beni de.
  • Herkezi Ekledim Hızla Büyüyoruz...
  • Gardaşım benim.Benide yaz.
  • bu nerden çıktı bende ayran severim yaz
  • Ben 100. kişi olmask isyiyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: HitMeBaby

Ben 100. kişi olmask isyiyom

100.kişi bazı testlerden geçecek eğer son1 haftada kola içtiği tespit edilirse 101.kişiye hediyesi verilecek.Sınırsız ayran verilecektir.
  • quote:

16MSJ atılmış We 76Üye

ben girdiğimde 2 mesaj vardı ve 70 üye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

16MSJ atılmış We 76Üye

ben girdiğimde 2 mesaj vardı ve 70 üye..

dalga niye geçiyosunuz ya alalaher üye msj yazmak zorunda değil çünkü sözde değil özde üye onlar
    Senide ekledim kardeş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.