Şimdi Ara

Ayrıldıktan sonra atılan bu twetler ne almala gelıyor. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yukarıda arkadasın bahsettigi gibi.
    Bana 2 yıldır asık olan kıza 3 hafta önce artık arama sil beni dedim. Gecen gün twitterdan sileyim diye girdim bı baktım, oğlanın teki sen benim hergun gördüğüm ruyamsin yazmış bu da retweetlemis. Durumu görüyor musun sensiz yapamam edemem diyen kız ilk fırsatta başkasıyla fingirdesiyor.d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

Tweetler baskasına da olabilir.
    Yukarıda arkadasın bahsettigi gibi.
    Bana 2 yıldır asık olan kıza 3 hafta önce artık arama sil beni dedim. Gecen gün twitterdan sileyim diye girdim bı baktım, oğlanın teki sen benim hergun gördüğüm ruyamsin yazmış bu da retweetlemis. Durumu görüyor musun sensiz yapamam edemem diyen kız ilk fırsatta başkasıyla fingirdesiyor.d

Hocam 1 tene bıle erkek yok twettırın da zaten toplam 11 kısı takıp edıyor onu, onlarda unı dekı kızlar ve bende eklıler onlar..
  • Keyfiyen yazmış bence ayrıca ailesi dedi diye senden vazgeçen kızı hala düşünmen saçma yani nasıl desem senin ona o kadar emek vermen abes olmuş, karşılıksız birini bul bence yani fedakarlık yapmayacağın

• quote:

Orijinalden alıntı: syc34

quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

Dostum o kız başkasıyla evlenicek, başkalarından çocukları olacak. Bu böyle. Alıştır kendini.

Hocam o konulara hıc gırmeyelım, yasım 28 ıntıhar ettım bu kız ıcın hala kendıme gelemedım durum gercekten cıddı..

Kimse için değmez bırakın bence takip etmeyi ne istiyorsa onu yapsın.Yazıların çoğu keyfi yazılmış gibi ilk mesaj bariz başkasına yazılmış.
  • Benimde 4 yıllık ilişkim oldu ayrıldık bende ara ara bakıyodum beni unutamaz bana yazmıştır diyodum ama başkasına yazdığını öğrendim ondan sonrada takmadım kafaya.O adamdanda ayrılmış başka birini bulmuş 1 sene içinde ve 1 aralıkta evlendi taze evli yani .Kendi adıma konuşayım 4 ay geçmiş olsa bile başkasına aşık olabilir insan bunun için belli bi süre geçmesine gerek yok bence,öyle biri çıkarki karşısına daha öncekiler aklına gelmez.Ben terkedilince ağladım sızladım bunalıma girdim ama kendimi biliyorum o anda aşık olacağım birini bulsaydım ayrıldığım kız hayatta aklıma gelmezdi Benimde ondan sonra ilişkim oldu öylesine takılmaca daha doğrusu,aşk değildi.Dünyaya bir daha gelmeyeceğime göre kimse için kendimi harap edemem artık olan boşa geçen 4 seneme oldu ona acıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 9 Aralık 2013; 20:22:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

quote:

Orijinalden alıntı: syc34

quote:

Dostum o kız başkasıyla evlenicek, başkalarından çocukları olacak. Bu böyle. Alıştır kendini.

Hocam o konulara hıc gırmeyelım, yasım 28 ıntıhar ettım bu kız ıcın hala kendıme gelemedım durum gercekten cıddı..

Kimse için değmez bırakın bence takip etmeyi ne istiyorsa onu yapsın.Yazıların çoğu keyfi yazılmış gibi ilk mesaj bariz başkasına yazılmış.

Bana da böyle geliyor.
    Kimse için intihar etmeye değmez. Mak 5 yıl aşk acısı çekersiniz, sonra deseler ki kocası hergün dövüyor, dayak yediğine bile üzülmezsiniz.
    Ama intihar ile sonsuz acı çekersiniz. Bir aşk acısına 5 yıl katlanamazken, bilmediğiniz bir acıya sonsuza dek nasıl katlanacaksınız?

Bulabilirseniz yeni bir kız bulun, unutturmasa bile o kızlayken kolay kolay aklınıza gelmez.

Ayrıca olmaz demeyin, deli gibi aşık olan kız ayrıldıktan sonra ona yavşayan ilk erkeğe yelkenleri indiriyor. Daha bikaç gün önce başıma geldi. Kızı sevmediğim halde koydu ama biliyorum ki 3 5 güne geçer.

• quote:

+1

+Karı koca olmadan karı koca gibi yaşamanın dezavantajları.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.