Bir gün çok sevdiğiniz birinden ayrılır ve bu güldüğünüz cümleleri o zaman tüm samimiyetinizle söyleme gereği duyarsanız içiniz çok acır.
tecrübe
quote:
Orjinalden alıntı: lazycat
çok sewiyorsan ayrılmassın gerisi bahane mutlu bey
Ayrılık sevginin şiddetine göre oluşan bir şey değil ki. Çok sevenler de ayrılır lazy hanım.
İmkansızlıklar insanın yakasına öylesine musallat olur ki bazen, artık son çare olur uzlet.
quote:
Orjinalden alıntı: Mutlucuk
quote:
Ayrılık sevginin şiddetine göre oluşan bir şey değil ki. Çok sevenler de ayrılır lazy hanım.
İmkansızlıklar insanın yakasına öylesine musallat olur ki bazen, artık son çare olur uzlet.
duygularımı dile getiriyorsun sen şaşırıyorum
umudumuz tükenmesin hiç.. Allah umutsuz bırakmasın..
quote:
quote:
of mutlu beyinanmıyorum ki hiç bir sewgili imkansızlıktan ayrılsın nedir sorun mesafe mi para mı ya da her neyse bunlar ayrınıtdır,kişi sewdiği için emek wermiyorsa çabalamıyorsa imkansızlıklar da ona temel sebep gözükür.oysa ki sewgi eksikliğidir asıl sebep
lazy;
blue night;
Bitti buraya kadarmış dedim Unuttum bile dedim Avuttum kendimi sözde Ama yine de akıyor gözyaşlarım Islatıyor yastığımı Seni özlediğim gecelerde...
candan erçetin süper söylüyor bu şarkıyı...
quote:
Bitti buraya kadarmış dedim Unuttum bile dedim Avuttum kendimi sözde Ama yine de akıyor gözyaşlarım Islatıyor yastığımı Seni özlediğim gecelerde...
Bir şarkı sözü bir konuyu ve o konudaki yazılanları bu kadar mı alt eder, yok sayar? Yani tebrikler cuk diye oturmuş.
Tabi şarkı sözünü buraya koyan ve aynı zamanda tezat cümleler kuran şahsın aynı kişi olması oldukça manidar.
quote:
quote:
Bir şarkı sözü bir konuyu ve o konudaki yazılanları bu kadar mı alt eder, yok sayar? Yani tebrikler cuk diye oturmuş.
Tabi şarkı sözünü buraya koyan ve aynı zamanda tezat cümleler kuran şahsın aynı kişi olması oldukça manidar.
şarkının sözlerine hakweren kim,açtık dinliyoruz çok bilmiş şey
Her aşk bitki isimleriyle başlar, hayvan isimleriyle biter
levent yüksel in çok eski bir şarkısı wardı
Kim söylemiş beni Süheyla'ya vurulmuşum diye Kim görmüş ama kim Eleni'yi öptüğümü? Yüksek Kaldırımda güpe gündüz Melahat'i almışım da sonra Alemdar'a gitmişim öyle mi? Onu da sonra anlatırım, fakat... Kimin bacağını sıkmışım tramvayda? Güya Galataya dadanmışız Kafaları çekip çekip orada Alıyormuşuz soyuğu Onu da sonra anlatırım... Ya o Mualla'yı sandala atıp "Ruhunda Hicranını" söyletme hikayesi... Geç bunları, anam babam geç bunları Bir kalemde Bilirim ben yaptığımı
benim bu şarkıyı dinlemem şarkıdaki maceraya hakwerdiğimimi gösterir yani,hayır tabiki bu da öyle bir şey yawrucum...
çok fazla takmamanı öneririm hayat devam ediyor...öyle aşktı meşkti vs bu işlerle fazla uğraşanın sonunu pek ii görmem...düzeni bozulur hayatı altüst olur....herşey değeri kadar sevilmelidir...sen gidip 3 kuruşluk birine 5 kuruş fiyat biçersen o 2 kuruşlada seni satar sonra kahrolur durursun...dengi dengine birinibulursan zaten ne o seni bırakır nede sen onu...Allah herkezi dengiyle karşılaştırsın...pisller pislerle temizler temizler bu iş böyledir...dimdik ayakta durmak varken değmeyecek şeylere üzülmek beyhudedir.
söylemek, duymaktan daha kolay gibi görünüyor...
- Allaha emanet ol *****
- Kime emanet olacağımı sana mı soracağım ?
(tövbestagfullah ) şaka maksatlı söylemiştim bi kere
O değil de MSN'den ayrılırken hep aynı şeyleri insanlardan duyuyorum;
-Çıkıyorum ben. -Ben de çıkıyorum zaten.
Yani sen beni bırakıp gidemezsin, ben gidiyorum hesabı mıdır nedir anlamadım.
Ben Kısaca ..... Git derim
Bize ayrılan sürenin burada sonuna geldik.
halimee!senden daha güzelini buldum,senden daha seksapelini buldum, at buldum at! Mümkünse beni bi daha arama.
İlişkimizin geleceği yok. İlerde iyice bağlanacak ve daha çok üzüleceğiz bu kesin, bu nedenle şimdi ayrılmak hakkımızda en hayırlısı olacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: k2fg9
halimee!senden daha güzelini buldum,senden daha seksapelini buldum, at buldum at! Mümkünse beni bi daha arama.