Şimdi Ara

Ayrıntılı New York Rehberi/Fotoğraflar/Tavsiyeler/Maliyet (Jamie Hyneman&Mr.Skywalker Ortak Konu) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
199
Favori
28.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Suoh Mikoto

quote:

Orijinalden alıntı: YürümeyenMerdiven

Mesajım Bulunsunda olurda gidersek :D

+1

++
  • yukarı
    Tekrar new yorka gitmeyi düşünüyorum hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

yukarı

ben de düşünüyorum kaaaaaaaaaaarşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamie Hyneman

quote:

yukarı

ben de düşünüyorum kaaaaaaaaaaarşim

sen ne zaman düşünüyon kenk
  • güzel konu up
  • gerçekten çok güzel konu teşekkürler.
  • 8 veya 9 şubat gibi New york tayım . Zoni language center a 6 aylığına gidiyorum . Öncelikli sorum uçak biletini nerden almalıyım . En çok sıkıntı onda yaşıyorum şuan . Diğer sorumda hastane olayı . Giderken yanıma hangi ilaçları almalıyım abd de çok pahalı olduğunu duydum . Muayene olayı nasıl oluyor mesela kan tahlili yaptırmam gerekebilir ne yapmam gerekiyor bilginiz varsa anlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bauschinger

8 veya 9 şubat gibi New york tayım . Zoni language center a 6 aylığına gidiyorum . Öncelikli sorum uçak biletini nerden almalıyım . En çok sıkıntı onda yaşıyorum şuan . Diğer sorumda hastane olayı . Giderken yanıma hangi ilaçları almalıyım abd de çok pahalı olduğunu duydum . Muayene olayı nasıl oluyor mesela kan tahlili yaptırmam gerekebilir ne yapmam gerekiyor bilginiz varsa anlatırsanız sevinirim.

Orbitz . Com dan newyork icin direk ucus 650 dolara gidis donus bileti alabilirsin. Ilac konusun gelincd sirketine ogrenci sigortasi yaptirmayi unutma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDasweTI

quote:

8 veya 9 şubat gibi New york tayım . Zoni language center a 6 aylığına gidiyorum . Öncelikli sorum uçak biletini nerden almalıyım . En çok sıkıntı onda yaşıyorum şuan . Diğer sorumda hastane olayı . Giderken yanıma hangi ilaçları almalıyım abd de çok pahalı olduğunu duydum . Muayene olayı nasıl oluyor mesela kan tahlili yaptırmam gerekebilir ne yapmam gerekiyor bilginiz varsa anlatırsanız sevinirim.

Orbitz . Com dan newyork icin direk ucus 650 dolara gidis donus bileti alabilirsin. Ilac konusun gelincd sirketine ogrenci sigortasi yaptirmayi unutma.

orbitz den baktım gidiş dönüş 672 usd . geziko da daha ucuz ama güvenilir bir sitemi onu bilemiyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: WorstCrime

Nba maçına ilk baktığımda oyun zannettim.

+1 inanılmaz derecede benziyor
  • 7.000€ var hocam ne yapabilirim?
  • quote:

quote:

quote:

orbitz den baktım gidiş dönüş 672 usd . geziko da daha ucuz ama güvenilir bir sitemi onu bilemiyorum .

Orbitz ile gittim geldim sorunsuz delta airlines ile guzel bir ucus gecirdim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orbitz ile gittim geldim sorunsuz delta airlines ile guzel bir ucus gecirdim.

eyvallah

• Bir diğer sorumda benim param garantide dolar hesabımda. Abd de direk hesap kartı ile herhangi bir atm den para çeksem örneğin 100 dolar ne kadar kesinti olur ?
  • quote:

Bir diğer sorumda benim param garantide dolar hesabımda. Abd de direk hesap kartı ile herhangi bir atm den para çeksem örneğin 100 dolar ne kadar kesinti olur ?

her atm nin kendi ücreti var
    ben okuldaki atm den çekiyordum 2.5 dolar alıyordu (kesmiyor senin hesabından ekstra çekiyor) manhattan'da 99 cent alan atm ler var
  • Takip

• Kız için gelmiştim

• quote:

quote:

Bir diğer sorumda benim param garantide dolar hesabımda. Abd de direk hesap kartı ile herhangi bir atm den para çeksem örneğin 100 dolar ne kadar kesinti olur ?

ben okuldaki atm den çekiyordum 2.5 dolar alıyordu (kesmiyor senin hesabından ekstra çekiyor) manhattan'da 99 cent alan atm ler var

Eyvallah hocam . Biraz karışık bir soru olcak ama merak ediyorum . Benim garanti hesabımdaki para dolar olarak duruyor tl nin hepsini dolara cevırdım . Şimdi ben abd de atm den para cekerken TL hesabım olsaydı o günün kuruna göre dolara cevırıp verecekti . Benim hesabımdaki para zaten dolar olduğu için o günün kuruna göre tekrardan dolar hesaplayıp mı verir yoksa zaten dolar olan parayı direk sadece komisyon alarakmı verir ? ayrıca uçak bileti ve hastane olayınıda cevaplarsanız sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah hocam . Biraz karışık bir soru olcak ama merak ediyorum . Benim garanti hesabımdaki para dolar olarak duruyor tl nin hepsini dolara cevırdım . Şimdi ben abd de atm den para cekerken TL hesabım olsaydı o günün kuruna göre dolara cevırıp verecekti . Benim hesabımdaki para zaten dolar olduğu için o günün kuruna göre tekrardan dolar hesaplayıp mı verir yoksa zaten dolar olan parayı direk sadece komisyon alarakmı verir ? ayrıca uçak bileti ve hastane olayınıda cevaplarsanız sevinirim.

yanına ilaç alma, zaten her köye başında market eczane bozması mağazalar göreceksin (wallgreens vs ) O günün kuruna göre çekmez bu arada

• Obamayla tanışaydınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.