Şimdi Ara

Ayt 60-65 net bataklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık-töder ve özdebiri saymassak-1 aydır ayt de bu netlerde bataklık gibi saplanıp kaldım önden konularım eksik diye avutuyordum şimdi konular bitti hâla aynı netler benim gibi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz mezardayız bataklığa çıkınca yazarım.

• Bu bataklıktayım bende. Tyt de 90-100 bataklığındayım. Ayt için matematikte soru eksiğim, fende tekrar eksiğim var gibi duruyor. Özellikle fende yapamadığım sorular bildiğim sorular olunca tekrar yapma kanısına vardım. Ben kendimi böyle avutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brula Noyan -- 22 Mart 2019; 17:30:59 >
  • özdebir ve töder kactı ki

• Septsept kullanıcısına yanıt
    Töder 70 özdebir 72,5

• Seri deneme asıl yükselir konular bittiyse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Raveen kullanıcısına yanıt
    Hocam deneme analizini nasıl yapıyorsunuz yanlış çıkan konuya baştan mı çalışıyorsunuz yanlış çıkan yere mi sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA'da 65 üstü AYT Görmemem
    4 yıl önce açıldı
    60 günde 35 net AYT
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elward kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum

• bende o bataklığa girmek istiyorum

ben bok çukurundayım şu an
    Bu senin ne kadar bildiğini düşündüğüne göre değişir ama normalde seri deneme çözüyorsan konular bitmiştir ve her yanlış yaptığında tüm konuya bakılmaz ama baktın her denemede yanlış yaptığın bişeyler var benim önerim konuya farklı bir kaynaktan görmen.

hocam mesela biyoloji denemesi çözüyorsunuz diyelim ve tiroit beziyle ilgili bi soruyu yanlış yaptınız. konu anlatımlı kitabınızdan tiroit bezini açın bi güzel okuyun. ve hazır endokrin sistemdeyken hipofiz bezinin salgıladığı hormonlara da bi göz gezdirin. baştan sona tüm endokrini okumanıza gerek yok sadece bu şekilde bazı kısımlara şöyle bi bakıp hafızanızı tazeleyin. ben böyle yapıyorum ve çok faydasını gördüm

Baştan çalışmıyorum hocam. Yukarıda arkadaşın anlattığı örnek cuk oturmuş deneme çözme mantığıma.

• Hepinize teşekkür ederim galiba bol deneme tekrarla bu bataklıktan çıkarım inşallah

• bende 55-60 hard stuck çıkmak için galiba deneme hocam başka çözüm yok gibi tabi herkesin eksiği farklı
  • Bende o batakliktayim ozmaan aşağı yukarı

• Daha altı var mı ben oradayım. Bir sınavda tyt mat iyi geliyor aynı sınavda diğerleri kötü geliyor sonra diğerleri iyi geliyor tyt mat kötü geliyor. Ayt de de aynı durum söz konusu mat iyi gelince fen kötü geliyor fen iyi gelince mat kötü geliyor. Bunun nedeni ne olabilir bataklıkta ki arkadaşlarım.

• HestiaECT kullanıcısına yanıt
    Hocam konular bitince bu bataklığa giriyorsunuz

Hocam çoğu konum bitik ama ne diyeyim bildiğim konulardan da kaybettiğim sorular var elbet.

• HestiaECT kullanıcısına yanıt
    Hocam çok normal bildiğimiz yerden kaçırmasak fulleriz zaten :)

Doğru dedin hocam. Bende şu tyt ve ayt Matematiği halletsem tyt +30 ayt+35 olsa rahatlayacağım da olmuyor bı turlu gecen özdebir sınavı 31 net geldi o kadar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.