Şimdi Ara

AYT EDEBİYAT KİTAPLARIM YETER Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - Limit Edebiyat El Kitabı
    - Limit Edebiyat Soru Bankası
    - Karekök Soru Bankası
    - Anka Eser- Yazar Sözlüğü

Beyler sizce yeterli mi çok titiz çalışacağım. Eksik var ise önerilerinizi bekliyorum. Birde AYT Matematik AYT Coğrafya ve Tarih, Felsefe ve Din. Bunlar için de kaynak önerisi istiyorum. Teşekkürler :)

• Bu yıl mı gireceksin 11 felan mısın?

Karekök edebiyat nasıl bilmiyorum ama seviyesi zordur herhalde, limiti en sona saklayıp onlardan önce yayındenizi çözebilirsin iyi öğretiyor.
  • Kediliköşk kullanıcısına yanıt
    Mezun senemdeyim. Tekrar hazırlanıyorum. Dershane özel ders vb yok. Evde kendi başıma hazırlanıyorum. İlk yayın denizi çözüp en son limitle cilalamak iyi diyorsunuz. Peki deneyeceğim. Peki matematik coğrafya din felsefe önerileri de lazım. Teşekkürler :)
  • Edebiyatta 2 sbyi geçme. Konu anlatımı olarak Limit El Kitabı + Harun Ardıç öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam karekökü sayma ince bır sey hemen hallolur lımıtı al sona sımdılık paraf ve yayındenızı alabılırsın yanına yeterli olur
  • Hocam yayindenizi+limit fazlasıyla yeter sonra deneme cözersiniz. Soru bankaları sürekli birbirini tekrarlıyor bir süre sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yayındenizini konuyu çalıştıktan sonra hemen çözebilir zaten. Belirli konular bitince de palmeden çözer. Son olarak da limit sb yi. Edebiyat zaten matematik gibi değil. 1 ayda bile bile biter 3 soru bankası. Bence 3 tane çözmek fazla değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediliköşk

hocam yayındenizini konuyu çalıştıktan sonra hemen çözebilir zaten. Belirli konular bitince de palmeden çözer. Son olarak da limit sb yi. Edebiyat zaten matematik gibi değil. 1 ayda bile bile biter 3 soru bankası. Bence 3 tane çözmek fazla değil.

Ben sadece Limit çözüyorum. Gerçi benim temelim sağlam o yüzden yorum yapmam pek sağlıklı olmaz.
  • Anladım hocam. Teşekkürler
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Teşekkürler hocam. Diğerlerine gerek yok mu diyorsunuz. Maddi yönden de biraz sıkıntılıyım.
  • Kediliköşk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Dikkate alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.