< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ayt Fizik 10+ net yapanlar (2. sayfa)

-
-
Teşekkür ederim hocam
-
esş+vip fizik.Bu ikisi ile 12-2 yaptım.Ama sadece vip fizik bile yeter.Çok rahat 14/14 yapılır.
Soru bankası olarak da sadece 345 yeterli bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi februlion -- 9 Ekim 2020; 14:18:45 > -
konuları iyi dinledim, kafamda tam oturttum.
sadece bilgi sarmal ayt çözdüm. konuyu tam anlaman çözdüğün soru sayısından kat kat daha önemli. Sonuç: 14 Net
11. sınıfta fizik yazılı notlarım 30-60 arasıydı. 12. sınıfta ikinci dönemi ne yazık ki göremedik ama ilk dönem ikisi de 100'dü.
Konuyu tamamen anlamaya çok önem ver.
-
Kisiden kisiye degisir, benim fiziğim iyi degildi mesela esen zor olsa da elektrigim tuttu ve gercekten bir sey ogrettigini düşündüğüm 2 kitaptan birisi, öteki palme biyoloji.
Esen kotu fizikli biri icin riskli bence, kisiyi fizikten sogutabilir, müfredatın otesini cikiyor biraz çünkü. Onun yerine bu formata en yakin gordugum kafa denginin mavisi ile götürmeye çalıştım 12yi. Esen gibi oturtmasa da daha basit olmasi sebebiyle kucuk özetleri ve hemen sonrasındaki testleri sayesinde ilk ogrenme kitabı olmaya uygun bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X