Şimdi Ara

AYT FİZİK 14/14 FORMÜLÜ VE TAVSİYELER (2023 TAYFA İÇİN GÜNCEL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
91
Favori
12.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14-14 için 345 yeter mi cidden ? Kitap olarak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozcnnov O kullanıcısına yanıt
    Açıkçası 14/14 ü geçtim tyt'yi de hesaba katalım 21/21 yapmak için kitap bitirmeye gerek yok . TYT Fen için kaynak çözmedim sadece denemeler ile ilerledim 15D 4Y geldi. Biyolojide konu eksiklerim vardı ve fizikte optik bilmiyordum.

Ancak işi sağlama almak adına 345 kesinlikle çözülmeli. Bir diğer kaynağa gerek olduğunu asla düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakuzy -- 3 Ağustos 2020; 20:46:31 >
  • 11.sınıf esen fizik konu özetli soru bankası kitabını çözün mutlaka 11.sınıflar mutlaka diyorum yanına video çözümlü 11.sınıf yayındenizi fizik soru bankasını izleyin + umut öncül ateşleyin, ESŞ i de elektrikte kullanın mutlaka
  • Hocam Ayt biyo nasıldı ? İyiyse nasıl bir yol izlediniz

Mantığını anlamak için adeta dünyaları yırt, yemin ederim. İnternetteki kanalları izle, palme k.a al, oku anla ezberle her gün çalış ardından tazecik testi çöz, video çözümlerini izle palmenin,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi functionmachine -- 3 Ağustos 2020; 22:55:19 >
    Yıl içerisinde denemelerde 12/13 , 13/13 yapıyordum fakat sınavda 6/13 geldi, Biyotik Yayınları ile ilerlemiştim fizik için söylediğim her şey biyoloji içinde geçerli Senin Biyolojin ile ilerleyebilirsiniz.
  • Özelden konuları nereden ilerleteyim şeklinde sorular geliyor, Arkadaşlar ben Altuğ Güneş'i tavsiye ediyorum. Tamamen size kalmış.
  • Hocam ben sene içerisinde çözmeyi duşündüğüm ayt fizik için palme ve 345 düşünüyordum sizce palme gereksiz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melomeloo -- 4 Ağustos 2020; 2:30:8 >
  • Melomeloo M kullanıcısına yanıt
    Hocam gereksiz demek istemem ancak size çok bir kazanç sağlamaz. Eğer çözmezsem içim rahat etmez diyorsanız çözün ben kaynak bitirme olayını kafaya takmıyordum. FKB için 1 kaynak anca bitirmişimdir
  • güncel.
  • Hocam güzel bir başlık olmuş ama konuyu öğrendikten sonra tekrarlar için ne yapıyordunuz? 12ye yeni geçtim korona döneminde manyetizmaya çok çalışmıştım ve gerçekten mantığını oturtturduğumu düşünüyordum formüllerin birbirine dönüşmesi olsun vsvs.. şimdi düşündüğümde ise aklımda formülün nasıl oluştuğundan çok direkt formül kalmış. Yani konulara bence iyi çalışıyorum ama sanırım çabuk unutuyorum siz bu konuda ne yapıyordunuz

• soru çözüm videolarıyla pekiştiriyordum veya konuyu en baştan izliyordum.
  • Aynı hocadan mı dinliyordunuz

• genellikle evet, eğer konu tam oturmadıysa başka hocadan dinliyordum.
  • Sınava girecek arkadaşlara şimdiden bir uyarı da ben yapayım her soruda fazla titizlenmeyin. Ben öyle yaptım bu sene dalga sorusunda o yüzden baya geriye attı sıralamada.
  • Ellerinize sağlık hocam. Çok açıklayıcı ve doğru bir yazı yazmışsınız, teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olayı çok güzel anlatmışsınız ama ben hala 2020 ayt fiziğin kolay olduğunu düşünüyorum hatta bence tyt fizik ayt fizikten daha zordu.
  • up
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.