AYT Kimya için geçen seneden temelim var. Ama şimdiye kadar 11 konularını herhangi bir soru bankasından bitirmedim. Daha doğrusu hiç dokunmadım. Tüm kimya konularımı da en geç 2 hafta içinde bitirmeyi düşünüyorum. Elimde Aydın ve Palme AYT kitapları var. (Palmeyi mecbur çözmeliyim ödev kitabım)
Kafamda iki seçenek var kararsızım:
İlki 2 hafta içinde palmedeki tüm soruları temizleyip ardından denemeye yardırmak. Deneme sonrası eksik gördüğüm konuları tekrar test çözerek halletmek.
Diğer bir yol ise Hem Aydını hem de Palmeyi cözüp ardından deneme çözmek. (Ancak bu çok uzun sürebilir 1 ay kadar olacak)
Siz ne önerirsiniz? Hangisini yapmak en mantıklısı olur? Fikirlerinizi bekliyorum.
Sadece aydın yeterli
Aydın yeterli bir kaynak ama ben şahsen erkenden işlediğimiz yere kadar bitirdim. Unutabildiğim için orta seviye bir kaynaktan tekrar amaçlı çözüyorum. (orbital yayınları)
Up
bir kitap bitirip direk deneme çöz bence
Aydin ayt kimya , daha sonra paso deneme
Aydın ayt Palme organik yap bence hızlı biter zaten
Palme mecbur çözeceğin için zorlandığın veya pekiştirmek istediğin konuları da aydından çözüp geç bence
Teşekkürler arkadaşlar Palme öncelikli olmak üzere iki kitabıı da hızlıca halletmeye çalışıyorum . Sonrasında daha fazla vakit kaybetmeden direk denemeye geçicem sağ olun fikirler için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme