Şimdi Ara

ayt mat için acil mi 345 mi önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayt matematiğe mikail'den çalışıyorum.mikail'in çekmediği konuları br'den çalışacağım.şimdilik mikail'den sonra karekök çözüyorum.karekökten sonra da acil veya 345 düşünüyorum.karekökün üzerine hangisini önerirsiniz,ama sebepleriyle söyler misiniz ?

karekökten biraz daha zor olsun ve içinde biraz yeni nesil barındırsın istiyorum.(şimdilik kafamda acil var ama sınava göre zorluğu gereksiz mi bilmiyorum,bu konuda da aydınlatır mısınız)

• Dostum eğer ben yaparım diyorsan kesinlikle acil almalısın acilin kitabı kadar kaliteli kitap görmedim piyasada tyt aytsi var bende 345 kadar zorlayıcı ve kaliteli soru yok ha 345 kötümü tabiki değil ama 345 acile göre biraz daha orta seviye kalıyor mesela ben bi konuyu ilk 345 ten bitirip daha sonra acile geçiyorum 345 te ısınıp acilde çözmeye çalışıyorum istersen özeldende bikaç sorusunun falan fotoğrafını atabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de Mikail Hoca' dan gidiyorum. Ama bu gidişle yetişmeyecek gibi. Fonksiyonlara başlayacaktım, başka bir yerden izlemeyi düşünüyorum şimdi. Sen yetiştirebiliyor musun?

• Sınava göre zorluğunu soracak olursanda gereksiz değil bence tam yerinde yapmışlar geçen seneki kitabı gereksizdi evet ama bu senekileri oturtmuşlar diye düşünüyorum

• koskerr.58 K kullanıcısına yanıt
    gecen senekiyle bu seneki ikisi de elimde var icerik tamamen aynı sadece 2.dd eklemisler ve basına 5 mini deneme eklemisler bunu dısında tek 1 fark bile yok tek tek tüm sorulara baktım nadiren soruların yerlerini degistirmisler. acil tyt mat gecen seneye gor cok degisti ama ayt mat aynı hocam neye göre "gecen sene gereksiz bu sene oturtmuslar" diyorsunuz anlamadım iki kitap arasında fark bile yok ...
  • TURG UTUC T kullanıcısına yanıt
    Geçen senenin kitabi bende yok hocalarımın söylediği kadarını aktardım ama bu seneki kitsbı gayet yerinde bence elimde olduğundan karşılaştırma yaparak söylüyorum 345 ile

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    Benimki yetişiyor gibi hocam hesaplamalarıma göre mart ortası gibi bitecek ama büyük ihtimalle daha erken biter kötü durumu düşündüm.Günlük kaç saat ayırıyorsunuz siz?
    Anladım hocam bende iki kitap da var hocalarınızın soyledikleri acil tyt mat sb icin %100 dogru ama ayt mat sb hic degistirilmedi gecen seneki kitap da elinizdekiyle aynı hocam. tek fark kitabın basına mini denemeler eklediler ve 2.derece denklem konusunu eklediler gecen sene 2. derece denklem icin 2 sayfa vardı bu sefe 15-20 sayfa koymuslar, bi de mini denemeler yoktu, diger tüm konular tamamen aynı mesela paraboldeki son testin 1 sorusunu degistirmisler diger 150sorunun hepsi aynı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltayDilleri

Benimki yetişiyor gibi hocam hesaplamalarıma göre mart ortası gibi bitecek ama büyük ihtimalle daha erken biter kötü durumu düşündüm.Günlük kaç saat ayırıyorsunuz siz?
    3 ama diğer gün geometri çalıştığımdan, 2 günde toplam 3 saat matematiğe kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjorn Ironside -- 6 Kasım 2019; 11:47:35 >
  • Haklı olabilirsin reis

ben her gün 3 saat ayırıyorum matematiğe, günde de 7-8 saat arası çalışıyorum şimdilik, kalan 4-5 saati fen ve geometriye ayırıyorum.Bir kuruma falan gidiyorsanız internet üzerinden eğitimi bozar fazlasıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltayDilleri

ben her gün 3 saat ayırıyorum matematiğe, günde de 7-8 saat arası çalışıyorum şimdilik, kalan 4-5 saati fen ve geometriye ayırıyorum.Bir kuruma falan gidiyorsanız internet üzerinden eğitimi bozar fazlasıyla.
    Ben 6 saat konu çalışıyorum. Geometri ve matematiği aynı günde çalışırsam verim pek alamam gibi geliyor.

hocam ben de fonksiyonlardayım.haftanın 5 günü 7 saatimi ayt matematiğe ayırıyorum ama nasıl yetişeceğini hala bilemiyorum.çünkü konuyu aşırı yavaş çalışıyorum
  • 2 kitabıda al b3n 2sinide çözüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kararımı verdim hocam acil çözeceğim,345'in de ösym ve orijinal sorularını çözeceğim sadece
  • mat konuları çok uzun sürmemeli konu kısadır soru çözümü falan mı çalışıyosunuz fonksiyonlar falan diyorsunuzda bilinecek belli başlı şeyler var gerisi soru çözmede bitiyo anlamadım pek cevaplayan arkadaşları
  • thejaqen T kullanıcısına yanıt
    Bahsi geçen fonksiyon konu anlatımı içinde 600 soru var haliyle youtube videoları gibi 1 günde bitmiyor

hocam her gün 3 saat atarak gidin yoksa sıkıntı oluyor.Arkadaşlar Mikail hoca üzerinden ilerliyorsanız konuları pek uzatmayın dersin sonu gelmez bırakır gidersiniz bence 5 günde konu bitiyor fonk lti vsler hariç 2 günde soru her hafta 1 konu şeklinde gidebilirsiniz
  • tamam işte soru çözümlüymüş yoksa sadece konu anlatımı sürmez o kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.