Şimdi Ara

AYT MAT KAF + KAREKÖK + ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar.Yakin zamanda kaf 3 4 almayi planliyorum yaninda karekok cozucem bunun yaninda acil,orijinal,bs,345,endemik gibi kitaplardan hangisini onerirsiniz? Zaman yeterlimidir bu 3 kitap için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orijinal veya endemik
  • Hocam en iyi secenek cozum 3D karekok zaten yeterince klasik
    Bir kitap bs,345 basit kacar karekok ve kaftan sonra orijinale de gerek yok ya acil ya da 3D al bence haa endemik de klasik onun isini karekok gorur zaten
  • Hocam acilide cok oneriyor endemik veya orijinalin seviyesi nedir? Sure bu 3 kitap icin yeterli midir?

• Hocam endemik öğretir. Orijinal kolay testleri bile orta seviyede. Orijinal biraz fantezi. Ancak ilerletir. Acil hiç kullanmadım. O yüzden yorum yapip yönlendirmek istemem
  • Hocam
    Pdf gruplarina girip incelesen
    Aslinda kitaplari youtube de inceleme videolari da var yorumlara da bakarsin daha iyi aklina yatar
  • Halaycibasinigibmeyegeldim kullanıcısına yanıt

Hocam kaf sanirsam kolaydan zora gidip zaten icinde baya soru barindiriyor bende orada zaten kolay orta zor sorilarla karsilasacagim icin kaftan konuyu dinleyip soruyu cozdukten sonra biraz daha orta zor kitaplar cozmeyi mantikli buldum.Sizce bu dogru mu birde 3 kitaptanda ayni anda gitmek sorun olur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    9 yıl önce açıldı
    Endemik Geometri
    4 yıl önce açıldı
    Geometri
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ayt de kitap sayısı problem değil. Dilediğiniz kadar çözün ama tyt oyle değil. Tyt paso deneme
  • Evet ayt'de kitap sayisi fazla olabilir ama vakitte simdin 5.5 ay kalinca sure yeterli olurmu onuda dusunuyorum.

• Hocam sistemli yaparsan konular ile paralel sekilde kaf ile es zamanli karekok gidersin 1-2 konu geriden de alacagin kitapla devam edersin tahminimce 3 aya bitirirsin 2 ay da deneme bassan cogu kalitei ve cesit soruyu da gorursun benim tavsiyem
    Alacaksan acil veya 3D al harici seni ya yorar ya da tekrara dusersin ayni seyleri cozup durursun
  • O noktada planı siz yapmalısınız hocam. Ancak bence yeterli süre. Tum kitaplar beraber giderse mayis sonu belki daha erken biter
  • günlük 3-4 saatle 3D'yi iki haftada bitirirsin

• Hocam 3dyi 2 haftada bitiririmde konulari 2 haftada bitirebilirmiyim acaba  

• kaf 3 pkob atla 3 haftada bitir.

• Hocam bi ara dusunmustum onu ya pkob yi sona birakmak mantikli mi?

• Biraz da olsa bilgin varsa mantıklı ama çözeceğin her denemede garanti çıkacak bir konuyu ertelemek cok mantıklı değil
  • burak0- B kullanıcısına yanıt

Hocam onceden hic calismadim tyt denemelerinde bazen yapabiliyorum.ama pkob gecip kaf 3 4 u hizlica bitirip pkob ya donmek daha mantikli degil midir? Somucta lti daha onemli

• Hocam demek istediğim şuydu: sonuçta girdiğin her tyt ve ayt denemelerinde çıkacak bi konuyu az çok yorum yapacak kadar dahi bilmiyorsan ertelemek mantıklı değil bence çünkü pkob soru görmekle alakalı ve sen her girdiğin denemeden sonra bu konuya daha çalışacağım diceksin ve o sorular boşa gidecek burda önemli olan yer az çok bilgi sahibi olmak. Ve LTI daha önemli olabilir ama pkob dan eleyici soru sorabilirler bu da işin cilvesi ama umarım kendimi anlatabilmişimdir :)
  • Evet hocam anladim.En iyisi o konulara gelince birdaha dusunmek gerek.Dediginiz kesinlikle dogru

• Kaf çözdüysen karekök de çözmüşsündür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.