Şimdi Ara

Ayt Matematik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bennasılbüyükadamoluucam B kullanıcısına yanıt
    sen büyük adam olmuşsun kaynakların zorlukları hakkında fikrim yok ama artık orta seviye kaynaklarla uğraşmana gerek yok bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cözdüklerim beni gelistiriyo bence o yüzden vakit kaybettigim bi kitabim yok bakalim sene sonunda da büyük adam olabilecek miyim

• Apotemi fasiküllerini hakkını vererek çözdüysen üzerine orta/zor ve bilinen bir yayın (Orijinal'i tavsiye ederim) çözüp deneme çözmeye başla derim. Sayısız soru bankası çözmenin maddi kısmını dahi yadsıyacak olsak her şeyden öte harcayacağın zamana yazık. Soru bankasındaki bir konu başlığı altındaki seçici, kazanımların birleştirildiği, doğrudan mütalaa gerektiren soru sayısını toplasan o konu başlığındaki birkaç testi anca kaplar.

• mudriknatikhafiz M kullanıcısına yanıt
    Saydığım kitapların hepsi var bende hocam kimisini kendim aldım kimisini birileri verdi felan derken 6-7 tane var elimde yani maddi açıdan sıkıntı yok yeni bir kitap almayacağım elimdekilerle nasıl bir yol izlesem diye düşünüyorum sadece. Öneriniz için de sağ olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrew__neiman -- 24 Ocak 2022; 19:2:30 >
  • matematik hayatımda hiç çözemedim :/

• ayt mat 345 bs karekök soru bankaları var sizce çözme sıralaması nasıl olmalı

• 345 klasik

karekok

345 osym + orijinal

bs

ama bs'in seviyesinden emin olmadan yazdım bu sıralamayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 345 klasik, karekök, 3d, 345 orijinal. Eyüp hoca güzel bir kanal ve aytyi ordan dinledim. Ancak yksye hazırlanan diğer arkadaşlarım Eyüp hocanın türev videolarını eksik bulduğu için başka hocalardan dinledim. Eyüp hocanın türev ve ibtegtali nasıl bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.