Şimdi Ara

AYT Matematik Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TM'ciyim ve sözel derslerde eksiğim yok konular bitti sadece matematik ve geometri kaldı.Geriye kalan süreçte mat2 ağırlıklı gideceğim ama ne madar mat 2 çalışırsam çalışayım mat2 netlerim çok az geliyor ve bu durum çok can sıkıcı.Önerdiğiniz Youtube Kanalı/Kitap öneriniz var mıdır?Sizin bu konuda yaşanmışlığınız ve tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willemei -- 16 Nisan 2022; 0:24:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yeni mi baslıyosunuz ya da 0a yakın mısınız tam anlayamadım ama iki dersin de ilacı artık igrenecek kıvama gelene kadar soru görmek matematik için bıyıklı matematik gerçi kalan zamanda bu playlist ağır olur biraz geometri için de kenan karadan sasmayın kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mat2 için sıfırdan 5 net civarlarına geldim lti (diziler hariç) hariç tüm konuları bıyıklıdan izlememe rağmen hâla netlerim aynı.Zaten hedefim ayt matta 15 net yapmak.Soru bankası olarakta Miray+345 sb kullanıyorum.

• willemei kullanıcısına yanıt
    Rahat yaparsın geodan da analitik + çember ve daire çalış yolun açık olsun soru çözmeye devam et yeter ki

• fakyy F kullanıcısına yanıt
    Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.Analitik geometri için önerdiğiniz kanal-kitap ikilisi var mıdır?

• kanka sen kesin konu eksiğin olduğunu zannederek farklı farklı hocalardan konu anlatımı dinliyorsundur

konuyu izledikten sonra miray veya 345in ikisini de baştan çözme aynı seviyeler zaten.birisi ilk kitabın olsun diğerinden de zor soruları çöz sadece

böyle sorunun mantığını anlatarak çözen hocalardan o konuyla ilgi soru çözümü izle vs vs

• willemei kullanıcısına yanıt
    Knk biyikli izliyorum bende analitik bitirdim önceden de yks seviyesinde değil tekrar bitirip acil fasikulu cozcem
    Bende senin gibi yksyi gözümde büyütüyodum 2021 ayt Mattan 15 e yakin çözdüm rahat ol yaparsın bende çok iyi değilim ama yapicaz inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    AYT matematik konu önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cozecegi ilk kitap kesinlikle Miray yayınları olmalı konuyu ince ayrıntısına kadar ayırmış neyi çözüp öğrendiğini anlıyorsun başlık başlık ama 345 öyle değil Miray yayınları daha iyi

• Tespitin dibine vurdunuz gerçekten.Farklı hocalardan dinlediğim doğrudur.O zaman sadece bıyıklı mattan izleyip miray çözeceğim hemen ardınan.Elimde miray ve 345 dışında 3d ve bilgisarmal sb de var bu kitaplardan hangilerini nasıl bir sıralamayla çözmeliyim sizce?

• Ayriyeten benim lti ve diziler hariç tüm konularım bitti lti hariç diğer konuları baştan alacağım muhtemelen bu tekrar için ne izlemeli ne çözmeliyim sizce?Kusura bakmayın arkadaşlar bu konuda cidden kafam çok karışık ve sorularım fazla olabilir.Şimdiden ilginiz için çok sağolun.

• Up

• Bu işte temel konu izlemek evet ancak asıl olay soru çözmek. O kadar soru çözmelisin ki şu süreçte diğer derslerin neti azalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lti ve diziler hariç tüm konularım bitti lti hariç diğer konuları baştan alacağım muhtemelen bu tekrar için ne izlemeli ne çözmeliyim sizce?Elimdeki kaynaklar miray 345 3d bilgisarmalı

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.