Ayt matematikden, 3-4-5, endemiği bitirdim şuan Acil'i çözmekteyim, Kimya kısmında Nitelik 11.Sınıf, Palme Ayt ve Palme Organik Kimya'yı bitirdim, Sizce Acil Matematik nasıl çözmeye devam etmeli miyim, Kimya'da elektro kimyayı tek kaynaktan gördüm elektro kimya ağırlıklı bir kitap mevcutmu piyasada yada Fen Bilimleri Yıldız Serisi mi çözüyüm?
Hocam ayt matematik endemik sizce nasıl ben karekök aldım ama sorular aşırı cebir sanırım şikayetçi değilim ama o da öyle mi?
Tesla HayranıT
kullanıcısına yanıt
Öncelikle zor bir kaynak değil. Yeni tip sorular eklemişler kaynağa zaten değiştirilen kısımların kağıt kalitesi farklı olduğundan farkedilebiliyor. Yeni tip dedikleri sorular cidden yaratıcı değil ve kolay, bence karekök çözmeye devam et o kaynaktan sonra Acil çözersin.
mokoko51
kullanıcısına yanıt
Sağolasın hocam bu arada konu için up olsun
Ayt matematik denemeye geç bence 3 kaynak yeter.
OdtüBilgisayarO
kullanıcısına yanıt
Sence acil matematik son kaynak olarak yeterli olurmu. Forumda bi kaç kez matematik kulübü zor sb yi görmüştüm ondan ikilemde kaldım.
mokoko51
kullanıcısına yanıt
Bence yeter onun yerine apotemi Fasiküllerini çözebilrisin.
OdtüBilgisayarO
kullanıcısına yanıt
Hocam ben de ayt matematikte fen bilimleri, 3d ve acili eş zamanlı götürüyorum.Geçen sene karekökü lti nin yarısı hariç kitabı tamamen bitirmiştim. Şu anda çözdüğüm kitaplara devam mı etmeliyim yoksa şu şu kitapları çözmeyi bırak yerine karekök çözmeye başla mı dersiniz?Geçen seneki baskısıyla bir farkı var mı?
Elindekileri bitir yeter.
Kimyadan zorlamak istiyorsan karekök ayt kimya
ayt kimya - aydın yayınları
OdtüBilgisayarO
kullanıcısına yanıt
sağolun.
Acil ayt mat nasil hocam sizce?
nYselmech
kullanıcısına yanıt
Geçen sene adam akıllı kitap çözmediğimden açıkcası karşılaştırabileceğim pek kaynak yok ama, soruları güzel geldi bana A+ testlerindeki sorularda kasıntı değil, çözülebilir geliştirici sorular.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme