< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todrsv -- 28 Ekim 2022; 22:57:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todrsv -- 28 Ekim 2022; 22:57:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
O yollarıda 0 dan yaşadık
![]() Trigonometri çalışırken az embesil olup olmadığım konusunda şüpheye düşmemiştim , genelde yapamadığın sorunun video çözümünü yada öğretmene çözdürürken izleyince 2 tür tepki verirsin Tepki 1 = ne kadar uğraşsamda çözemeyecekmişim bu soruyu iyiki bakmışım bu bilgiyi atladık galiba konuyu çalışırken neyse tekrar ederiz Tepki 2 = hay ben böyle kafanın işe yaramaz nöronlarını skym , biraz daha uğraşsam çıkarmış soru bakmasaymışım keşke gözümün önündeymiş cevap ( tesiri 20 dk uğraştığınız soruyu video çözümü izlerken adamın 40 sn de çözdüğünü farkettiğinizde 2 ye katlanır genelde PKOB da karşılaşılır ) Eğer durumun tepki 1 gibiyse konunun o kısmını tekrar etmen lazım tekrardan sonra bir tane o kısımla ilgili soru çözüm videosu izle sonra yine yapmaya çalış soruları eğer hala olmuyorsa eski konularda sıkıntı olabilir Eğer durumun tepki 2 gibiyse pratik eksikliği vardır konuyu biliyorsundur ama ilk bakışta görememişsindir fasikül yada soru bankası çözerken yapamadığın soruları kesip bir yerde biriktirebilirsin sonra o sorulara tekrardan bakarsın arkasınada not alırsın böyle sorularda eğer bu ifade varsa şunları uygula gibisinden |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 29 Ekim 2022; 0:0:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam sonradan yapabilmeye başladınız mı? Ben de şu an sizinle aynı durumdayım. Bana verebilecek tavsiyeniz var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Demek ki sonradan yapmaya başlamış. Belki benim derdime derman olur vereceği tavsiye ile < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |