Şimdi Ara

Ayt Matematik yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
3
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yapsam olmuyor arkadaş dershanede biten konulara göre deneme yapılıyor bugün ayt vardı matematikte 18.75 nette kalmışım tamamen bildiğim konularla bile. Hadi 10 tane geometri var onlar bi şekilde halledilir zaman içerisinde de 345 gibi basit bir kaynakta bile son testi çözemiyorum (orijinal sorular değil kazanım kavramanın sonu) soru çözümünü dinliyorum/ öğretmene çözdürüyorum ertesi gün aynı soru çıksın gene yapamıyorum. Ne yapmam gerek bu yoldan geçmiş olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todrsv -- 28 Ekim 2022; 22:57:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• O yollarıda 0 dan yaşadık

Trigonometri çalışırken az embesil olup olmadığım konusunda şüpheye düşmemiştim , genelde yapamadığın sorunun video çözümünü yada öğretmene çözdürürken izleyince 2 tür tepki verirsin

Tepki 1 = ne kadar uğraşsamda çözemeyecekmişim bu soruyu iyiki bakmışım bu bilgiyi atladık galiba konuyu çalışırken neyse tekrar ederiz

Tepki 2 = hay ben böyle kafanın işe yaramaz nöronlarını skym , biraz daha uğraşsam çıkarmış soru bakmasaymışım keşke gözümün önündeymiş cevap ( tesiri 20 dk uğraştığınız soruyu video çözümü izlerken adamın 40 sn de çözdüğünü farkettiğinizde 2 ye katlanır genelde PKOB da karşılaşılır )

Eğer durumun tepki 1 gibiyse konunun o kısmını tekrar etmen lazım tekrardan sonra bir tane o kısımla ilgili soru çözüm videosu izle sonra yine yapmaya çalış soruları eğer hala olmuyorsa eski konularda sıkıntı olabilir

Eğer durumun tepki 2 gibiyse pratik eksikliği vardır konuyu biliyorsundur ama ilk bakışta görememişsindir fasikül yada soru bankası çözerken yapamadığın soruları kesip bir yerde biriktirebilirsin sonra o sorulara tekrardan bakarsın arkasınada not alırsın böyle sorularda eğer bu ifade varsa şunları uygula gibisinden
  • O yollarıda 0 dan yaşadık

Trigonometri çalışırken az embesil olup olmadığım konusunda şüpheye düşmemiştim , genelde yapamadığın sorunun video çözümünü yada öğretmene çözdürürken izleyince 2 tür tepki verirsin

Tepki 1 = ne kadar uğraşsamda çözemeyecekmişim bu soruyu iyiki bakmışım bu bilgiyi atladık galiba konuyu çalışırken neyse tekrar ederiz

Tepki 2 = hay ben böyle kafanın işe yaramaz nöronlarını skym , biraz daha uğraşsam çıkarmış soru bakmasaymışım keşke gözümün önündeymiş cevap ( tesiri 20 dk uğraştığınız soruyu video çözümü izlerken adamın 40 sn de çözdüğünü farkettiğinizde 2 ye katlanır genelde PKOB da karşılaşılır )

Eğer durumun tepki 1 gibiyse konunun o kısmını tekrar etmen lazım tekrardan sonra bir tane o kısımla ilgili soru çözüm videosu izle sonra yine yapmaya çalış soruları eğer hala olmuyorsa eski konularda sıkıntı olabilir

Eğer durumun tepki 2 gibiyse pratik eksikliği vardır konuyu biliyorsundur ama ilk bakışta görememişsindir fasikül yada soru bankası çözerken yapamadığın soruları kesip bir yerde biriktirebilirsin sonra o sorulara tekrardan bakarsın arkasınada not alırsın böyle sorularda eğer bu ifade varsa şunları uygula gibisinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 29 Ekim 2022; 0:0:24 >

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam tavsiye için, %80 tepki 2 oluyor zaten konuyu da aynı sebepten kafayı yediğim sırada açmıştım

• Git gide artıyor deneme çözmeye devam

• İnşallah bir gün ben de 18.75 yapıcağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sonradan yapabilmeye başladınız mı? Ben de şu an sizinle aynı durumdayım. Bana verebilecek tavsiyeniz var mı?

• Elden Lord kullanıcısına yanıt
    Adam 20k yaptı...
    way be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt matematik unutuyorum
    4 yıl önce açıldı
    AYT MATEMATİK YARDIM
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Demek ki sonradan yapmaya başlamış. Belki benim derdime derman olur vereceği tavsiye ile

• Hocam 345in son testlerini bugun cozerken aynilarini dusundum konunun uplatilmasi iyi olmus nasil hallettiniz kitaptaki en son cok zor olanlar atlansa pek kayıp olur mu

• Eastai kullanıcısına yanıt
    Hocam son testlerin son sayfalarını bırakabilirsiniz de ilk sayfalarını çözmekte fayda var bence

• todrsv kullanıcısına yanıt
    Hocam ibre zor kısmı gösterdiği an düşünme yetim gidiyor aytden soğuyorum dediginiz gibi ilkleri cozup sondakileri atlayacağım sınava yakın kitap kalmazsa cozecegim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.