Bildirim
AYT SOSYAL DENEME ÖNERİSİ
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
puan yayınları 20'li edeb-sos -
eyvallah -
Vay arkadaş kimse ayt sosyal çözmüyor mu -
Yargı lemma 15li
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolasın -
lemma güzeldir ancak tarih soruları zordur. coğrafya’da da bazen zor sorular oluyor. edebiyat türkçe kısmında kasıntı soru geliyor bazen, yanlış olduğunu düşünüyorum bazılarının; çünkü coğrafya’da filan da yanlış soru çıkabiliyor. edebiyat soruları iyi mi kötü mü bilemedim, ince ayrıntılara saklıyorlar cevapları bazen bildiğimi bile yapamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: AnqelTR
Yargı lemma 15li
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nego yayınlarına ait deneme buldum ucuza alıyım dedim
Sorular aşırı basit sosyal 2 de bilgi sorusu neredeyse hiç yok edebiyat ve sosyal 1 desen anca 10 net çıkaran edebiyat bilgimle 18 net çıkarttım kesinlikle bu kadar kolay sorulmaz diye düşünüyorum yani görürsen bunu alma boşa alacaksan da denemede netlerim çok gözüksün motivasyon olur diyorsan al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X